Bill Disney

  (2)
  • Band   /   Tilburg
  • #Hard Rock #Rock #Pop
  • Klinkt als Muse, David Bowie, Guns n Roses, Huey Lewis, Van Halen, Genesis
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Bill Disney

Check beschikbaarheid
Bill Disney, Hard Rock, Rock, Pop band

Bill Disney is een super leuke band: De ervaren muzikanten en energieke frontman trekken een blik covers uit alle genres en tijden voor u open. Altijd herkenbaar, maar nooit cliché.

Muziek

China Girl live

You Shook me all Night Long

Reviews

Door op 14/07/2018

Op 7 juli 2018 zijn de mannen van Bill Disney, compleet met nieuwe zanger, op ons feest komen spelen. Man man man wat een muziek zeg. Als ik ergens blij van word dan is het wel van een band die zo subliem speelt! En wat een stem! Ze kregen het voor elkaar dat we heel de tent op zijn kop hadden staan. Wat een avond, dat noemen ze nou een cadeautje! Op het het nummer Narcotic van Liquido kregen ze iedereen aan het springen. Wat een feest. Van de vertolking van Psycho - Muse, zeker niet het makkelijkste nummer, was ik zwaar onder de indruk. In plaats van vooraf opgenomen stemeffecten, kreeg de frontman het voor elkaar zowaar alle extra liners, geluidjes en teksten live te brengen! Geweldig mannen👍
En dan hebben we het nog niet over de cover van David Bowie.... heerlijk stemgeluid. De kids gingen hier echter bij de Arctic Monkeys weer compleet uit hun dak. En als Guns n’ Roses fan had ik kippenvel bij Live and Let Die. Yes, wat een energie.
Bill Disney, heeeeeeeeeel hartelijk bedankt voor deze geweldige performance, ons feest was helemaal geslaagd vooral dankzij jullie.
Onnodig te zeggen dat ik iedereen aanraad om jullie eens te gaan beluisteren.
Handig om te weten misschien: de contacten/afspraken waren strak geregeld en prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.
Op alle fronten een 10!

Lieve groetjes, Ingrid ❤️👌😘

Door op 19/04/2017

Bill Disney was een leuke, makkelijke band. De groep paste het repertoire moeiteloos aan aan het publiek (rock liefhebbers waren ruimschoots aanwezig) en doet inderdaad wat het belooft; ze spelen herkenbare muziek die je toch niet iedere coverband hoort spelen. Leuke reacties ontvangen van het publiek. Aanrader!

Contact

Bill Disney, Hard Rock, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Leander

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bill Disney

Bill Disney is een band uit Tilburg. Bill Disney speelt muziek in de genres Hard Rock, Rock & Pop. Bill Disney heeft sinds de inschrijving op 06/04/2017 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bill Disney klinkt als: Muse, David Bowie, Guns n Roses, Huey Lewis, Van Halen, Genesis. Het repertoire van Bill Disney bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Bill Disney krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Bill Disney hanteert een richtprijs van €500 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.