Berend Riemersma

  • Soloartiest   /   Jirnsum
  • #Country #Rock 'n Roll #Rock
  • Klinkt als Danny Vera, Johnny Cash, The Beatles, Roy Orbison, Elvis Presley

Indicatie €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Berend Riemersma

Check beschikbaarheid
Berend Riemersma, Country, Rock 'n Roll, Rock soloartist

De 25-jarige Berend Riemersma, afkomstig uit Jirnsum, is in het dagelijks leven werkzaam in de buitenschoolse opvang maar zijn passie ligt bij de muziek.

Eind 2015 is Berend begonnen met het schrijven van eigen liedjes en om zich hier meer in te verdiepen heeft hij de hulp ingeroepen van Sytse Broersma van De Kast. De afgelopen jaren heeft hij een EP en meerdere singles uitgebracht, waaronder ‘Wait For Me’, ‘Traveller’, ‘Walking Out That Door’ en zijn allernieuwste single “Run Away Together”. Deze nummers zijn te beluisteren op Spotify, Itunes en Youtube.

Qua muzieksmaak is Berend 50 jaar te laat geboren. Hij is een liefhebber van ouder repertoire, vooral de jaren ‘50 en ‘60 spreken hem erg aan. Daarnaast houdt hij van Americana en Countrymuziek. Tijdens optredens hoor je dat terug in liedjes van bijvoorbeeld Johnny Cash, Elvis Presley en The Beatles. Hits uit de jaren ’70 mogen echter ook niet ontbreken, daarom is er voor ieder wat wils.

Berend is een muzikant in hart en nieren en, samen met zijn gitaar, in te huren voor allerlei gelegenheden; verjaardagen, zakelijke feesten, trouwerijen, opening van een pand; niets is hem te gek. Hij vindt het belangrijk om aansluiting te vinden bij de gelegenheid en een passend repertoire neer te zetten.

Muziek

Berend Riemersma - Run Away...

Berend Riemersma - Traveller

Berend Riemersma - Walking ...

Reviews

Boek Berend Riemersma en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Berend Riemersma, Country, Rock 'n Roll, Rock soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Berend

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Berend Riemersma

Berend Riemersma is een solo-artiest uit Jirnsum. Berend Riemersma maakt vooral muziek in de genres Country, Rock 'n Roll & Rock. Berend Riemersma heeft sinds de inschrijving op 04/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Berend Riemersma klinkt als: Danny Vera, Johnny Cash, The Beatles, Roy Orbison, Elvis Presley. Het repertoire van Berend Riemersma bestaat uit covers en eigen werk.

Berend Riemersma hanteert een richtprijs van €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.