Ben Littlewood Band

Indicatie €1275

Stuur een persoonlijk bericht naar Ben Littlewood Band

Check beschikbaarheid
Ben Littlewood Band, Pop, Coverband, Americana band

Ben Littlewood heeft in de UK in verschillende formaties gespeeld en is naar NL verhuisd om Compositie te studeren op het Rotterdamse Conservatorium. Ben heeft een aantal Cd’s uitgebracht en heeft door de jaren heen overal opgetreden – van kleine kroegen tot grote zalen.  In het 2de seizoen van The Voice of Holland heeft Ben een geweldige impressie achtergelaten, zoals miljoenen mensen hebben gezien. Zijn vertolking van ‘Time after Time’ op akoestische gitaar, en zijn battle met Guy Barzily achter twee piano’s behoren tot de beste optredens in The Voice, tot nu toe.
Nu heeft Ben een groep getalenteerde muzikanten om zich heen verzameld en speelt originele bewerkingen van bekende songs. De Ben Littlewood Band mixt originele interpretaties van bekende pop & rock liedjes met Ben’s eigen liedjes in een aangename en ontspannen akoestische atmosfeer. Ook als duo of trio te boeken.

Muziek

Love Will Keep Us Alive

Don't Dream It's Over

Go Your Own Way

Reviews

Boek Ben Littlewood Band en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Ben Littlewood Band, Pop, Coverband, Americana band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ben Littlewood Band

Ben Littlewood Band is een band uit Rotterdam. Ben Littlewood Band speelt muziek in de genres Americana, Coverband & Pop. Ben Littlewood Band heeft sinds de inschrijving op 21/10/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ben Littlewood Band klinkt als: Paul Carrack, Sting, Don Henley. Het repertoire van Ben Littlewood Band bestaat uit covers en eigen werk.

Ben Littlewood Band hanteert een richtprijs van €1275 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.