Belle and The Beats

  • Band   /   Amsterdam
  • #Pop #Electronic #Triphop
  • Klinkt als London Grammar, The Slow Show, Benjamin Clementine, Pink Floyd, Amy Winehouse

Indicatie €600 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Belle and The Beats

Check beschikbaarheid
Belle and The Beats, Pop, Electronic, Triphop band

Mysterieuze pop-noir. Hart van de melancholie is schrijfster en zangeres Belle. Als meisje ontvlamt door Vanessa Mae’s uitvoering van Vivaldi’s ‘Four Seasons’ en als vrouw gevormd op het prestigieuze Vocal Institute te Kopenhagen.

Het Amsterdamse Belle and The Beats debuteerde met de single 'Soldier of the Night' in de SBS6 serie De Spa in 2017. De 2e single 'Deeper' kreeg meteen landelijke airplay op Radio 2 bij Jan-Willem Roodbeen. Ook kwamen de singles binnen in de Spotify New Music Friday, Top 40 New Releases en werden ze goed ontvangen in de media. Onder andere Het Parool, 3voor12 en muziekblad MusicMaker schreven over het verassende debuut van de band. De sterke visuele reputatie van Belle werd verzilverd met een videoclip voor Deeper met in de hoofdrol queer koppel Sterresoet van Schooten en Gala Rama. De video ging in premiere op het Amerikaanse Get Some Magazine in LA. Dit jaar bracht de band hun EP Lose Your Feathers uit op het bekende Amsterdamse label TCBYML.

Muziek

Belle and the Beats - Deeper

Belle and the Beats - Soldi...

Belle and the Beats - Down ...

Reviews

Boek Belle and The Beats en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Belle and The Beats, Pop, Electronic, Triphop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hermann

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Belle and The Beats

Belle and The Beats is een band uit Amsterdam. Belle and The Beats speelt muziek in de genres Pop, Electronic & Triphop. Belle and The Beats heeft sinds de inschrijving op 28/06/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Belle and The Beats klinkt als: London Grammar, The Slow Show, Benjamin Clementine, Pink Floyd, Amy Winehouse. Het repertoire van Belle and The Beats bestaat uit covers en eigen werk.

Belle and The Beats hanteert een richtprijs van €600 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.