BATCRAB

  • Band   /   Den haag
  • #Rock #Pop
  • Klinkt als Muse, Kensington, di-rect

Indicatie €500

Stuur een persoonlijk bericht naar BATCRAB

Check beschikbaarheid
BATCRAB, Rock, Pop band

BATCRAB is een rockband met invloeden van popmuziek, afkomstig uit Den Haag en omstreken. De band is in 2012 begonnen met het spelen van gevarieerde covers, maar de behoefte om verder te gaan is uitgegroeid tot het schrijven van eigen werk waarbij de band zich laat beïnvloeden door artiesten als Muse, Kensington en DI-RECT. Het resultaat hiervan is het uitbrengen van de eerste EP ‘Blindfolded’ in juni 2018, geproduceerd door Serge Naberman (Claim to Fame studio).

Oorspronkelijk is BATCRAB ontstaan vanuit de doorstart van een eerdere band genaamd ‘Tonight’. Het eerste deel van de bandnaam is dan ook, naast een dierensoort, een afkorting van ‘Band After Tonight’. Omdat de naam echter nog te kort was werd er een andere dierennaam aan toegevoegd, welke tevens een afkorting was van de namen van de muzikanten waarmee BATCRAB is gestart.

Tijdens en na optredens reageert het publiek enthousiast. BATCRAB wordt regelmatig gevraagd opnieuw te komen optreden. Zo heeft BATCRAB vier keer bij Utopia (Talpa) opgetreden, waaronder op het eindfeest van Utopia 1 met o.a. Roy Donders en Dave Dekker. Klein of groot publiek; BATCRAB geeft alle energie om de boel plat te spelen waarbij de onderlinge chemie van het podium spat.

Contact met BATCRAB voor boekingen, vragen, opmerkingen of een praatje? Ga naar de Facebookpagina of maak gebruik van de contactgegevens onderaan de website.

Muziek

Take a bow

Blindfolded

Aboutaleb me

Reviews

Boek BATCRAB en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

BATCRAB, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ronald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over BATCRAB

BATCRAB is een band uit Den haag. BATCRAB speelt muziek in de genres Rock & Pop. BATCRAB heeft sinds de inschrijving op 29/04/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van BATCRAB klinkt als: Muse, Kensington, di-rect. Het repertoire van BATCRAB bestaat uit covers en eigen werk.

BATCRAB hanteert een richtprijs van €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.