Basic Station

  • Band   /   Driebergen Rijsenburg
  • #Blues #Rock
  • Klinkt als Stevie Ray Vaughan, Jimmi Hendrix

Indicatie €350 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Basic Station

Check beschikbaarheid
Basic Station, Blues, Rock band

Blues met een randje Rock of Rock met een randje Blues?

Basic Station, een rock- en blues band die inmiddels drie cd’s op zijn naam heeft staan, is in de regio zeker geen onbekende meer. In 2008 liet Basic Station tijdens Dwergpop, in het voorprogramma van Peter Koelewijn, niet alleen het publiek maar ook Peter zelf rocken, waarna ze zelf in 2009 de 3-J’s als voorprogramma kregen op Dwergpop! In 2014 stonden ze op het festival ParkPodium in Breukelen. 2015 is het jaar waarin zij speelden op het grote bluesfestival Culemborg Blues en op Kleurrijk Wijk. In 2016 hebben wij het dak van “The House of Blues” in Spijkernisse gespeeld

Basic Station gaat al heel wat jaren mee en speelt eigen rock- en blues, met een knipoog naar de jaren 60, 70 en 80. Stevige muziek dus, met een gevoelig randje!
De band wordt gevormd door vijf muzikanten en een geluidsman: Wim Schriekenberg (gitaar en zang), Henk Haar (basgitaar), Dick Verbeek (drums), Ben Petersen (toetsen), Ruud Wegman (harmonica), Bert Bannink (geluid) en Edgar Blijenberg (bandbaas)

Alle leden van de Basic Station kunnen teruggrijpen op jarenlange podiumervaring in uiteenlopende bands. Basic Station speelt niet alleen op festivals, maar ook 'in de kroeg op de hoek'. De wisselwerking met het publiek is voor hen een must om de rock & blues goed tot zijn recht te laten komen.

Muziek

Cuby

Intercourse II

Well Baby

Reviews

Boek Basic Station en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Basic Station, Blues, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Edgar

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Basic Station

Basic Station is een band uit Driebergen Rijsenburg. Basic Station speelt muziek in de genres Blues & Rock. Basic Station heeft sinds de inschrijving op 01/06/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Basic Station klinkt als: Stevie Ray Vaughan, Jimmi Hendrix. Het repertoire van Basic Station bestaat uit alleen eigen werk.

Basic Station hanteert een richtprijs van €350 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.