Barefootin

  • Band   /   Den Helder
  • #Pop #Reggae #Nederpop
  • Klinkt als Robert Palmer, Frank Boeijen, Doe maar, Bob Marley

Indicatie €500 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Barefootin

Check beschikbaarheid
Barefootin, Pop, Reggae, Nederpop band

Barefootin zijn vijf oudere jongeren die sinds 2012 samen muziek maken en in korte tijd een hechte vriendengroep is geworden. Dat is even heel kort gezegd waar Barefootin voor staat.
Aanvankelijk zochten de mannen van Barefootin het voornamelijk in de blues en rock maar door de jaren heen kwamen ook steeds meer de persoonlijke voorkeuren van de afzonderlijke leden aan bod.
En dat resulteerde in een zeer uitgebreid repertoire. Van blues tot ballads, van ska tot swing en van Hollandse hits tot Spaanse evergreens. Het zit er allemaal in en het wordt met groot enthousiasme gebracht.
Een avondje voetjes van de vloer is voor Barefootin geen probleem. En als je even wilt bijkomen spelen we mooie ballads en eigen Nederlandstalig werk.
Kortom, Barefootin is dé band voor gegarandeerd muziekplezier voor jong en oud. Voor uw bruiloft of bedrijfsfeest of zomaar een avondje in het café.

Muziek

How Long

Bright side of the road

Barefootin

Reviews

Boek Barefootin en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Barefootin, Pop, Reggae, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - James

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Barefootin

Barefootin is een band uit Den Helder. Barefootin speelt muziek in de genres Pop, Reggae & Nederpop. Barefootin heeft sinds de inschrijving op 09/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Barefootin klinkt als: Robert Palmer, Frank Boeijen, Doe maar, Bob Marley. Het repertoire van Barefootin bestaat uit alleen covers.

Barefootin hanteert een richtprijs van €500 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.