Barbara St. James & Band

  (3)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Jazz #Blues #Soul
  • Klinkt als Amy Winehouse, Etta James, Gregory Porter
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Barbara St. James & Band

Check beschikbaarheid
Barbara St. James & Band, Jazz, Blues, Soul band

“Barbara is een zangeres die je maar eens in de zoveel tijd tegenkomt. Toen ik haar hoorde zingen wist ik het gelijk; zij heeft het, van haar zullen we nog veel gaan horen” - jazzpianist Johan Clement

Barbara St. James (1990) is een jazz & blues zangeres. Met haar karakteristieke sound weet zij zichzelf te onderscheiden. Haar muziek wordt sterk beïnvloed door jazz, blues en soulmuziek. Hierbij staan het leven, emotie en authenticiteit centraal.

Barbara wordt geprezen om haar (muzikale) persoonlijkheid, unieke stemgeluid, creativiteit en gevoel voor time. Ze zingt vanuit haar ziel. Hoewel haar stemgeluid krachtig kan zijn is Barbara niet bang om haar kwetsbaarheid te laten zien in haar muziek. Door deze kwaliteiten weet zij haar publiek keer op keer te raken. ‘Zingen is een noodzaak. Het is voor mij dé manier om mezelf te uiten’ aldus Barbara. Barbara speelde op verschillende festivals zoals het North Sea Round Town festival, Easter Jazz, de Music Meeting en het Big Rivers festival. In juni 2014 stond zij in de finale van de Dordtse Jazzprijs. Barbara studeerde aan het Rotterdams conservatorium. Hier werd zij destijds aangenomen als 'uitzonderlijk talent'. In januari 2015 studeerde zij af met lovende commentaren. Zij werd gecoacht door jazz zangeres Fay Claassen. Zowel in binnen- als buitenland timmert Barbara flink aan de weg. Afgelopen herfst was zij te horen op de televisie- en radio (reclame) met het nummer “Stormy Weather”. Momenteel schrijft zij muziek voor haar debuut album.

“Het maakt niet uit wat Barbara zingt, de blues zit in haar" - jazztrompettist Jarmo Hoogendijk

Muziek

Miss Celie's Blues

Someone To Watch Over Me

Comes Love

Reviews

Door op 07/09/2018

Het optreden was geweldig. Ze is een top zangeres die zingt met passie en gevoel. 👏

Door op 03/09/2018

Ze is een vakvrouw met een dijk van een stem, de emotie spat eraf en ze zingt de blues zoals het bedoeld is. Ze combineerde tijdens de gig waar ik bij was ballads met uptempo en zong ook eigen werken. Heerlijke muziek! Aanrader!!

Door op 03/09/2018

Fantastisch!!!!! Barbara's stem raakt je tot in het diepst van je ziel. Een aanrader voor de jazz/blues/soul liefhebber!!

Contact

Barbara St. James & Band, Jazz, Blues, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Barbara

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Barbara St. James & Band

Barbara St. James & Band is een band uit Rotterdam. Barbara St. James & Band speelt muziek in de genres Jazz, Blues & Soul. Barbara St. James & Band heeft sinds de inschrijving op 30/04/2018 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Barbara St. James & Band klinkt als: Amy Winehouse, Etta James, Gregory Porter. Het repertoire van Barbara St. James & Band bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Barbara St. James & Band krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Barbara St. James & Band hanteert een richtprijs van €600 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.