Band Avagardner

  • Band   /   Alkmaar
  • #Rock #Pop #Blues
  • Klinkt als Rolling Stones

Indicatie €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Band Avagardner

Check beschikbaarheid
Band Avagardner, Rock, Pop, Blues band

Avagardner is een 5 mans formatie. De band bestaat uit echte muziek liefhebbers en hebben een brede muzikale smaak. Qua stijl muziek zijn we niet direct in een hokje te stoppen. Maar om een idee te hebben, een mix tussen JJ Cale en de Rolling Stones.

We spelen een mix van Rock & Blues. Van lekker stevig en hard tot fijne ballads. De band schrijft zijn eigen muziek. Ook spelen we wel enkele covers, maar daar ligt niet ons hart.
Naast elektrische optredens treden we ook akoestisch op. Of in een kleine electrische setting. (dat wil zeggen we spelen elektrisch, maar met kleine versterkers, minder hard dus)

Muziek

heartless

Reviews

Boek Band Avagardner en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Band Avagardner, Rock, Pop, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - H.

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Band Avagardner

Band Avagardner is een band uit Alkmaar. Band Avagardner speelt muziek in de genres Rock, Blues & Pop. Band Avagardner heeft sinds de inschrijving op 16/06/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Band Avagardner klinkt als: Rolling Stones. Het repertoire van Band Avagardner bestaat uit alleen eigen werk.

Band Avagardner hanteert een richtprijs van €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.