Ballroom Jazz Trio

  • Band   /   Amsterdam
  • #Jazz #Bossa nova #Swing
  • Klinkt als Wes Montgomery, Stan Getz, Joshua Redman, Pat Metheny

Indicatie €500 - €1150

Stuur een persoonlijk bericht naar Ballroom Jazz Trio

Check beschikbaarheid
Ballroom Jazz Trio, Jazz, Bossa nova, Swing band

Geniet van de muziek van het Ballroom Jazz Trio voor al uw feestelijke gelegenheden zoals bruiloften, officiële recepties, bedrijfsetentjes, intieme diners of informele feestjes.

Het Ballroom Jazz Trio speelt bekende popmuziek, swingende jazz, relaxte bossanova, dansbare souljazz en zwoele ballads.
Het trio kent een uitvoerig repertoire waarmee moeiteloos een flink programma kan worden gevuld. De muzikanten zijn conservatorium geschoold en hebben veel ervaring in het maken van de juiste sfeervolle muziek op elk feest, klein en groot.

Het promotie filmpje is 'live' ingespeeld, dit geeft een (h)eerlijk beeld van de muziek van het trio. Het Ballroom Jazz Trio klinkt fris en swingend en blijft dat ook gedurende het hele optreden doen. Al naar gelang de wensen van de feestgangers speelt het trio fijne achtergrondmuziek op een lekker geluidsniveau of juist muziek waar op gedanst kan worden!

Het Ballroom Jazz Trio ziet er altijd stijlvol uit in pak en das. Het Ballroom Jazz Trio is de ideale keuze voor al uw feestelijke gelegenheden zoals bruiloften, officiële recepties, bedrijfsetentjes, intieme diners of informele feestjes.
Het Ballroom Jazz Trio wil graag dat u en uw gasten het naar hun zin hebben. We zien het als onze opdracht om met lekkere muziek de feestsfeer te verhogen. Wij passen onze muziek makkelijk aan aan de gewenste ambiance: de muziek moet niet storend zijn als men rustig met elkaar wil praten en de muziek is opzwepend als men gaat dansen. Wij staan hierbij altijd open voor de ideeën en wensen van onze opdrachtgevers.

Muziek

Compilatie track Ballroom J...

Boss a Nova by Ballroom Jaz...

Take High Five Ballroom Jaz...

Reviews

Boek Ballroom Jazz Trio en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Ballroom Jazz Trio, Jazz, Bossa nova, Swing band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Iman

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ballroom Jazz Trio

Ballroom Jazz Trio is een band uit Amsterdam. Ballroom Jazz Trio speelt muziek in de genres Jazz, Bossa nova & Swing. Ballroom Jazz Trio heeft sinds de inschrijving op 14/10/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ballroom Jazz Trio klinkt als: Wes Montgomery, Stan Getz, Joshua Redman, Pat Metheny. Het repertoire van Ballroom Jazz Trio bestaat uit alleen covers.

Ballroom Jazz Trio hanteert een richtprijs van €500 - €1150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.