Atanga Boom

  • Band   /   Rotterdam
  • #Jazz #Funk #Wereldmuziek
  • Klinkt als Snarky Puppy Jungle By Night, Antibalas, Woima Collective

Indicatie €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Atanga Boom

Check beschikbaarheid
Atanga Boom, Jazz, Funk, Wereldmuziek band

Anything goes... as long as it's tasty & groovy! Atanga Boom is een avontuurlijke bende muzikanten die openstaat voor muziek uit alle windstreken. De band werd opgericht in 2012 en maakte in dat jaar al meteen furore tijdens het Felabration festival in Amsterdam. Met de tuba en de baritonsax op de voorgrond is Atanga Boom een opvallende verschijning en hun dynamische mix van worldgrooves, funk en jazz oogstte de afgelopen jaren dan ook de nodige successen op de Nederlandse podia. Atanga Boom trad eerder op bij onder andere Jazz in Duketown, North Sea Round Town, BIRD, De Ceuvel en de ZomerJazzFietsTour en heeft zo stillaan een brede schare fans opgebouwd. In 2015 presenteerde Atanga Boom in Paradiso het debuutalbum met daarop 12 tracks van eigen hand. Platomania gaf de plaat 4 sterren en de Heaven noteerde “Scherp gespeelde afrofunk die zich prima kan meten met al wat vanuit het buitenland komt aangewaaid”.

Muziek

Boomtraum

Senhor Atanga

Simca 2000

Reviews

Boek Atanga Boom en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Atanga Boom, Jazz, Funk, Wereldmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maarten

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Atanga Boom

Atanga Boom is een band uit Rotterdam. Atanga Boom speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Jazz & Funk. Atanga Boom heeft sinds de inschrijving op 29/12/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Atanga Boom klinkt als: Snarky Puppy Jungle By Night, Antibalas, Woima Collective. Het repertoire van Atanga Boom bestaat uit alleen eigen werk.

Atanga Boom hanteert een richtprijs van €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.