Anouk Balins

  (3)

Indicatie €175 - €525

Stuur een persoonlijk bericht naar Anouk Balins

Check beschikbaarheid
Anouk Balins, Chanson, Akoestisch, Entertainment soloartist

Kijk op mijn website (naam punt nl) bij referenties om te lezen wat opdrachtgevers over mij zeggen. Op de site vindt u ook een terugblik op mijn agenda (de agenda hier is niet bijgewerkt, daar heb ik het te druk voor :-) ) en een volledige repertoire-lijst. En de wervende tekst die u hieronder kunt lezen :-)

U zoekt gezellige muziek voor uw feest maar u wilt ook dat uw gasten gewoon met elkaar kunnen praten? Dan is Troubadour Anouk Balins de ideale muzikant voor u!
Met haar veelzijdige repertoire is zij speciaal geschikt voor gouden bruiloften.
Ze zingt met een heldere, warme stem mooie evergreens en begeleidt zichzelf op gitaar. Ze kan tussen de gasten door lopen en met leuke, herkenbare liedjes uw feest opluisteren.
Neem contact met haar op over de mogelijkheden die zij u kan bieden of voor het aanvragen van een offerte.

Troubadour Anouk Balins is al jaren actief als moderne troubadour. Dankzij een uitgebreid repertoire is zij bij veel gelegenheden inzetbaar. U kunt daarbij denken aan:

*De feestvreugde verhogen bij verjaardagen en jubilea, zoals een gouden bruiloft.
*Gezellige akoestische of licht versterkte muziek spelen tussen de tafels door op het terras of in de tuin.
*Sfeer maken bij barbecues, open dagen of bedrijfsfeesten.

Met haar heldere stem en haar prettige verschijning heeft zij al bij veel gasten een onuitwisbare indruk achtergelaten. Haar enthousiasme en inlevingsvermogen maken elke speciale gelegenheid tot een onvergetelijk samenzijn.

Repertoire
Troubadour Anouk Balins heeft een gevarieerd repertoire met muziek vanaf de jaren dertig van de vorige eeuw tot nu. Zo kan ze inspelen op de gevarieerdheid van uw gasten en heeft ze voor elke generatie herkenbare liedjes. Ze zingt net zo makkelijk liedjes van Doris Day & Frank Sinatra als liedjes van Amy Winehouse & Frans Bauer en vele artiesten daartussenin.

Muziekmenu's
Voor een leuke interactie met uw gasten kan ze gebruik maken van zogenaamde 'Muziekmenu’s' die ze op de tafels in de zaal kan neerleggen. Van deze menu’s kunnen uw gasten verzoeknummers 'bestellen' met behulp van post-it-blaadjes die op de gitaar of op tafel geplakt kunnen worden, waarna troubadour Anouk Balins de bestelde liedjes ten gehore zal brengen.

Speciale wensen
Als u een speciaal nummer graag wil horen, dan studeert troubadour Anouk Balins dat in, mits op tijd aangevraagd. Ook kan zij een lied op maat maken, een heel speciaal kado voor een heel speciale gelegenheid in uw leven. Informeer naar de mogelijkheden die zij u kan bieden.

Muziek

Sophietje (Johnny Lion) - A...

Medley Troubadour - Anouk B...

Dream a little dream (the M...

Foto's

Reviews

Door op 18/08/2017

Eind februari 2017 heeft Anouk Balins met haar mooie stem en gitaarspel veel bijgedragen aan ons feest thuis. Het werd een bijzonder gezellige en sfeervolle partij!
De vrees dat muziek misschien te overheersend zou zijn bleek helemaal ongegrond. Integendeel: van 4 uur s middags tot 10 uur s avonds zat haar gitaar volgeplakt met verzoeknummers! Iedereen was enthousiast en door haar muziek was het erg feestelijk.
Bijzonder leuk vond ik het dat we van tevoren voorkeursliedjes konden aangeven en dat die ook allemaal gezongen werden. Zelfs een aantal liedjes dat niet op de lijst stond.
Anouk mengde zich moeiteloos in het gezelschap en paste zich helemaal aan aan de omstandigheden: de ruimte, de groep en het beloop van het feest. Maar er was ook op precies het goede ogenblik een stil momentje voor een mooi of dierbaar nummer als dat zo uitkwam.
Het was een gouden greep en ik denk dat er wel meer ritjes naar het westen komen na deze avond!

Door op 27/07/2017

Beste Anouk,
Zondag 19 maart heb jij voor ons 40 jarig huwelijksfeest gezongen. Het was een behoorlijk grote groep, en was benieuwd hoe dit zou klinken. Voorgaande twijfels was niet terecht, want het was meer dan goed.
Al lopend door de zaal heb jij liedjes gezongen die wij hadden opgegeven. De gasten mochten d.m.v memo’s op je gitaar hun liedjes opplakken die ze graag wilde horen. Hier werd gretig gebruik van gemaakt, al gauw zat je gitaar helemaal volgeplakt.
De gasten hebben erna aangegeven dat ze het heel fijn hebben gevonden toch muziek en ook goed met elkaar te kunnen praten.
Het feest was heel geslaagd mede dankzij jou. Super onze dank hiervoor.
Hartelijke groeten,
Fam. van Leeuwen

Door op 19/07/2017

We zochten op Internet naar een zanger of zangeres. Zo kwamen we uiteindelijk bij Anouk Balins terecht. Dat zag er goed uit, maar was het “in het echt” ook zo goed? Toch maar geboekt…..
We waren enorm tevreden met het optreden van Anouk. Fantastisch hoe zij het publiek wist te vermaken. Heel mooi gezongen!
Wat ook heel fijn was, dat alles, zowel vooraf als tijdens de uitvoering, met Anouk bespreekbaar was. Zij speelde heel goed in op onze verschillende wensen. Tijdens het optreden, konden de gasten ook hun wensen kenbaar maken.
Ook haar apparatuur was goed in orde! Zij was ruim op tijd aanwezig, om alles, voor de gasten kwamen, goed te installeren. Zodra de eerste gasten binnenkwamen werden zij onthaald door de mooie zang van Anouk.
TOP! Een echte aanrader!
Fam. van de Loo

Optredens van Anouk Balins

Meer optredens

Contact

Anouk Balins, Chanson, Akoestisch, Entertainment soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anouk

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Anouk Balins

Anouk Balins is een solo-artiest uit Nijmegen. Anouk Balins maakt vooral muziek in de genres Entertainment, Akoestisch & Chanson. Anouk Balins heeft sinds de inschrijving op 06/10/2015 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Anouk Balins klinkt als: Een gezellige zangeres met heldere, zuivere stem. Het repertoire van Anouk Balins bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Anouk Balins krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Anouk Balins hanteert een richtprijs van €175 - €525 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.