Anne van Damme

Indicatie €295 - €895

Stuur een persoonlijk bericht naar Anne van Damme

Check beschikbaarheid
Anne van Damme, Singer-songwriter, Akoestisch, Pop soloartist

Anne van Damme is een jonge singer-songwriter die oorspronkelijk uit Zeeuws-Vlaanderen komt. Deze Rockacademie alumna weet te raken met haar gevoelige liedjes en warme stem. Ze fabriceert frisse popsongs met teksten die enerzijds diep en ontroerend kunnen zijn, maar anderzijds zeker ook gevat en direct. Met haar sprankelende gitaarspel en open uitstraling weet Anne je mee te slepen in haar wereld.

Haar voorliefde voor punkrockbandjes weet ze perfect te combineren met de invloeden van singer-songwriters als Jim Croce, Ed Sheeran en Joni Mitchell. Hierdoor schrijft Anne pittige, akoestische popsongs, afgewisseld met kleinere, intieme nummers. Live weet Anne de aandacht vast te houden door haar sterke performance en haar krachtige, maar breekbare stem. De connectie tussen Anne en haar publiek is onmiskenbaar, waardoor haar slotakkoord al menig luisteraar verwonderd heeft achtergelaten.

In 2016 werd de debuut EP ‘June’ tot leven gebracht met een releaseshow in Poppodium 013. Het schijfje bevat een bijzondere verzameling van zes liedjes die perfect weergeven hoe variërend en rakend deze songwriter kan schrijven. Verder gooide Anne hoge ogen als Weekwinnaar en Bootcampfinalist bij De Grote Prijs van Nederland, was ze halve finalist bij Art Rocks en werd ze tot winnaar van de Christmas Carol Contest Korvel gekroond.

De ‘June’ EP is te beluisteren op Spotify, iTunes en Soundcloud.

Muziek

Bigger Things

My Heart

Reconnect

Reviews

Anne van Damme heeft nog geen reviews.

Contact

Anne van Damme, Singer-songwriter, Akoestisch, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Anne van Damme

Anne van Damme is een solo-artiest uit Den Bosch. Anne van Damme maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Akoestisch & Pop. Anne van Damme heeft sinds de inschrijving op 18/10/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Anne van Damme klinkt als: Norah Jones, vrouwelijke Ed Sheeran, Krezip, Joni Mitchell. Het repertoire van Anne van Damme bestaat uit covers en eigen werk.

Anne van Damme hanteert een richtprijs van €295 - €895 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.