Anne van Damme

Indicatie €295 - €895

Stuur een persoonlijk bericht naar Anne van Damme

Check beschikbaarheid
Anne van Damme, Singer-songwriter, Akoestisch, Pop soloartist

Hi! Ik ben Anne van Damme. Ik schrijf liedjes en speel het liefst op plekken waar er echt aandacht is voor mijn muziek. Dat kan een huiskamerconcert zijn, maar ook een festival of muziekcafé waarbij de muziek de sfeer bepaalt. Mijn akoestisch repertoire wisselt af tussen uptempo, energieke nummers en kleinere, gevoelige liedjes. En heel af en toe stop ik er een eigengemaakte cover tussen van bijvoorbeeld Joni Mitchel, Jim Croce of Ed Sheeran. Maar denk niet dat ik enkel lieve liedjes speel! Een groot deel van mijn invloeden komen namelijk uit de punkrock, en ik ben niet vies van wat pit.

In 2016 studeerde ik af in Songwriting aan de Rockacademie in Tilburg. Sindsdien ben ik fulltime muzikant. In de afgelopen jaren deed ik ruim 150 optredens, dus mijn plekje op het podium heb ik wel gevonden. Ook bracht ik twee EP's uit, beiden te beluisteren op Spotify en andere kanalen. Verder neem ik je graag mee voor een kijkje achter de schermen op mijn Instagramaccount @annevandammemusic.

Muziek

Anne van Damme - On and On

Anne van Damme - Shake

Anne van Damme - Waves

Reviews

Boek Anne van Damme en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Anne van Damme, Singer-songwriter, Akoestisch, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Anne van Damme

Anne van Damme is een solo-artiest uit Den Bosch. Anne van Damme maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Akoestisch & Pop. Anne van Damme heeft sinds de inschrijving op 18/10/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Anne van Damme klinkt als: Norah Jones, vrouwelijke Ed Sheeran, Krezip, Joni Mitchell. Het repertoire van Anne van Damme bestaat uit covers en eigen werk.

Anne van Damme hanteert een richtprijs van €295 - €895 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.