Annabel Laura

  (5)
  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Akoestisch
  • Klinkt als Jazzy pop, Hindi Zahra, Erykah Badu
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €100 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Annabel Laura

Check beschikbaarheid
Annabel Laura, Akoestisch soloartist

Annabel Laura is een singer-songwriter en beeldend kunstenaar, deels van het jaar wonend in Nederland en Bali.
Ze brengt haar muziek vanuit het hart, met verhalen over de natuur en de stad en een soulvol jazzy stemgeluid.

Naast solo performances in o.a. Hamburg, Bali en Amsterdam, speelt ze ook graag met andere muzikanten en hieruit zijn veel samenwerkingen ontstaan.

'Mijn muziek is een weg voor mij om contact te maken met de natuur, mijn hart, en de mensen om me heen.
Muziek brengt werelden samen en kan revoluties tot stand brengen.'
Niet voor niets werd ze gevraagd om als muzikante mee te werken aan een documentaire voor het 'Oceans Care' project, waarbij muzikanten van over de hele wereld verzamelden op een piratenschip, varend door de wateren van Sulawesi en d.m.v. muziek het groeiende plastic probleem in onze oceanen aan het licht te brengen.

Deze zomer heeft ze haar eerste CD opgenomen in Bali, die ze nu aan het afronden is in Nederland.
Ondertussen treedt ze ook live op door het land!

Muziek

Waves ( recorded with&for S...

Aint no Sunshine live in Ba...

Iron my Brain

Reviews

Door op 10/09/2018

Annabel's optreden paste perfect in onze setting van een mooie intieme bruiloft in een klein kapelletje. Ze maakte onze ceremonie compleet door mooi achtergrond muziek en bovenal enkele mooie solo's (verzoeknummers) die ze op haar eigen wijze, stralend ten gehoren bracht. Zoek je een singer/songwriter die met covers of eigen tracks een intiem casual event de sfeer mag verhogen, dan is dit your pick!

Door op 10/09/2018

Annabel geboekt voor een bruiloft en wat deed ze het fantastisch! Haar eigen werk was prachtig en wisselde ze mooi af met covers. Alles klopte tijdens de ceremonie, dankjewel daarvoor Annabel!

Door op 18/10/2017

Het optreden van Annabel Laura was boven verwachting en alles wat wij hadden gehoopt! Zij heeft gezongen op onze bruiloft tijdens het ontvangst van de gasten, waar zij een hele prettige sfeer heeft gecreëerd en waardoor onze gasten zich heel welkom voelden. Een echte artieste! Ook tijdens de ceremonie maakte haar muziek de sfeer nog intiemer en mooier dan het al was. Een dag vantevoren heeft zij nog op verzoek van mijn vader 2 refreinen ingestudeerd van nummers die niet perse in haar straatje lagen, als onderdeel van zijn speech. John Mayer en André Hazes. Maar wat deed ze dat mooi! En super lief dat ze dat zo kort van tevoren nog wilde doen. Annabel is een heel leuk en vriendelijk persoon en niets is haar teveel. Het contact was erg goed en ik vind het bijzonder haar erbij te hebben gehad. Ook de gasten waren erg onder de indruk van haar, wij hebben heel veel leuke reacties gekregen.

Ik zou haar zo weer boeken! Zonder twijfel :)

Contact

Annabel Laura, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Annabel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Annabel Laura

Annabel Laura is een solo-artiest uit Amsterdam. Annabel Laura maakt vooral muziek in de genres Akoestisch. Annabel Laura heeft sinds de inschrijving op 20/05/2016 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Annabel Laura klinkt als: Jazzy pop, Hindi Zahra, Erykah Badu. Het repertoire van Annabel Laura bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Annabel Laura krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Annabel Laura hanteert een richtprijs van €100 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.