Anna Ursem

  • Soloartiest   /   Zuid-Scharwoude
  • #Easy Listening #Pop #Kleinkunst
  • Klinkt als Adele, Anouk, The Carpenters, Linda Rondstadt, Whitney Houston, Marco Borsato, Wende Sneijders, Brigitte Kaandorp

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Anna Ursem

Check beschikbaarheid
Anna Ursem, Easy Listening, Pop, Kleinkunst soloartist

Anna Ursem "Meer dan een dijk van een stem!"

Anna Ursem is een veelgevraagde zangeres voor huwelijksceremonies, uitvaarten, doopvieringen, diners en andere partijen. De muziek die zij tijdens zulke gelegenheden maakt wordt altijd enorm gewaardeerd. Ze speelt live de muziek die u wenst. Anna begeleidt zichzelf daarbij op de piano. Het repertoire bestaat voornamelijk uit popmuziek die in een eigen jasje is gestoken. Alles is bespreekbaar en verzoeknummers zijn mogelijk!

Anna werkt samen met verschillende topmuzikanten. Zij is ook te boeken als duo (Anna en Irma). Anna heeft samen met Irma een theatershow waarin veel mooie luisterliedjes worden gepresenteerd aan het publiek. De theatershow wordt aan elkaar gepraat met grappige sketches en verhalen.

Daarnaast schittert zij als frontvrouw van de Noord-Hollandse coverband 8-PM. Een coverband die garant staat voor feest. Ze spelen veelal op bruiloften, kermissen, familiefeesten, jubilea en bedrijfs- en schoolfeesten.

Kortom, een zangeres met veel ervaring die weet hoe ze uw dierbaarste momenten in het leven kan omlijsten met mooie muziek!

Muziek

Anna Ursem - Blue bayou

Anna Ursem - Leven zonder a...

Anna Ursem - Hold me now

Reviews

Anna Ursem heeft nog geen reviews.

Contact

Anna Ursem, Easy Listening, Pop, Kleinkunst soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anna

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Anna Ursem

Anna Ursem is een solo-artiest uit Zuid-Scharwoude. Anna Ursem maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Kleinkunst & Pop. Anna Ursem heeft sinds de inschrijving op 03/05/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Anna Ursem klinkt als: Adele, Anouk, The Carpenters, Linda Rondstadt, Whitney Houston, Marco Borsato, Wende Sneijders, Brigitte Kaandorp. Het repertoire van Anna Ursem bestaat uit alleen covers.

Anna Ursem hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.