Andrew Laureth

  • Soloartiest   /   Hoofddorp
  • #Singer-songwriter #Pop #Rock
  • Klinkt als John Mayer, Coldplay, Renato Russo, Djavan
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Andrew Laureth

Check beschikbaarheid
Andrew Laureth, Singer-songwriter, Pop, Rock soloartist

Andrew is een Braziliaanse singer-songwriter en heeft een uitgebreide internationale muzikale ervaring in zijn jonge leven opgedaan. In 2003 richtte hij zijn eerste band in zijn thuisland op; Sexto Comando. Daarop volgde de band A(L)titude waarmee hij twee albums maakte en door verschillende Europese landen tours heeft gedaan.

In 2011 besloot hij om een nieuwe weg in te slaan en solo te gaan. Hier vloeide zijn eerste album ‘Muito Mais’ uit voort. Vier jaar later volgde ‘Janelas da Alma’(Windows of the soul) in samenwerking met Michael Binder van MGB Recording Studio die gewerkt heeft met bekende artiesten als Alex G en Tyler Ward. Op dit album over hoop, liefde en geluk weet hij zijn emoties knap over te brengen met hits als ‘The sun will come back’ , ‘A Vida é Bela’ en ‘Alice’. Zijn eigen werk is voornamelijk gezongen in het Portugees en Engels. Daarnaast heeft hij ook een groot repertoire aan covers.

Door zijn kalme en bescheiden persoonlijkheid weet hij de juiste snaar te raken met eigen werk, Braziliaanse klassiekers en Popcovers, kan hij in een intieme setting spelen op een verjaardag of huwelijk, festivals en ook in band formatie.
Maar hij kan hij ook de zaal op zijn kop zetten en het feest laten losgaan!

Hij staat open voor ideeën, suggesties en je kan je wensen vooraf bespreken met hem.
Alle communicatie in het Engels is gewenst.

Muziek

A vide e bela

Alice

Milky Way

Reviews

Boek Andrew Laureth en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Andrew Laureth, Singer-songwriter, Pop, Rock soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Andrew

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Andrew Laureth

Andrew Laureth is een solo-artiest uit Hoofddorp. Andrew Laureth maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Rock. Andrew Laureth heeft sinds de inschrijving op 21/03/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Andrew Laureth klinkt als: John Mayer, Coldplay, Renato Russo, Djavan. Het repertoire van Andrew Laureth bestaat uit covers en eigen werk.

Andrew Laureth hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.