AN-ILL

  • DJ   /   Almelo
  • #Electronic
  • Klinkt als Yellow Claw, DJ Carnage, Diplo, Skrillex

Indicatie €200

Stuur een persoonlijk bericht naar AN-ILL

Check beschikbaarheid
AN-ILL, Electronic dj

AN-ILL is geboren en getogen in Almelo. Op 16 jarige leeftijd begon AN-ILL te geïnteresseerd te raken in het produceren van muziek en begon hij ook tracks draaien op feesten clubs, O.a "Twentse Lente Festival". Na zijn eigen producties en remixes begon de carrière te stijgen als een raket en ontvangt hij support door artiesten en EDM paginas over de hele wereld.

Inmiddels is AN-ILL een mega act op feesten. Niet alleen draait hij ook zijn eigen producties, maar weet hij het publiek omver te blazen met zijn krachtige performance.

Met zijn originele stijl in eigen producties en professionele performance stijgt zijn animo in een zeer snelle tempo. Andere tracks die geproduceerd zijn door hem zijn o.a : FFDJS x AN-ILL - Reign Fayah, SBMG - Oeh Na NA (AN-ILL Trap Remix), Steve Aoki - Boneless (AN-ILL Trap Remix).

"Uiteindelijk doe ik mijn werk met plezier, voor de fans en het publiek tijdens de feesten. Hierbij is het belangrijk voor mij om een harde performance neer te zetten om een dag te maken die niemand zal vergeten. Interactie met het publiek, dansen en springen achter de draaitafels hoort er allemaal bij :) "

Stuur AN-ILL vandaag nog een bericht, en mis deze kans niet!

www.soundcloud.com/an-ill

Muziek

Krakaka - AK's In The Back ...

SBMG - Oeh Na Na (AN-ILL Tr...

Reviews

Boek AN-ILL en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

AN-ILL, Electronic dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anil

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over AN-ILL

AN-ILL is een DJ uit Almelo. AN-ILL draait muziek in de stijlen Electronic. AN-ILL heeft sinds de inschrijving op 27/05/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van AN-ILL klinkt als: Yellow Claw, DJ Carnage, Diplo, Skrillex. Het repertoire van AN-ILL bestaat uit covers en eigen werk.

AN-ILL hanteert een richtprijs van €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.