Amma

Indicatie €50 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Amma

Check beschikbaarheid
Amma, Rap, Soul, Hip Hop soloartist

Ik ben een zeer getalenteerde rap artiest er is een grote kans dat ik de beste ben die je ooit zal tegenkomen. Niet om op te scheppen maar veel mensen staan verteld van mijn werk vandaar dat ik pas besloot om op te treden en mijn naam te verbreidden. Mijn artiesten naam is Amma, en mijn muziek style is Rap echte hip-hop rap niet oldskool of newskool daar geloof ik niet in, maar rap als in eigen style dat niet echt bestaat maar wel goed klinkt. verder ben ik een Engels talig artiest ik ben wel in Nederland geboren , maar allebei mijn ouders waren Guyanees dus ik leerde 2 talen thuis Engels en Nederlands toen op mijn 13de ben ik verhuisd naar Florida, USA en daar heb ik gewoond tot mij 19de en daarom dat ik rap met een accent die ik sinds mijn tienerjaren niet ben kwijt geraakt.

Muziek

World is Spinning

Pave the way

Propaganda

Reviews

Boek Amma en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Amma, Rap, Soul, Hip Hop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Pasha

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Amma

Amma is een solo-artiest uit ROTTERDAM. Amma maakt vooral muziek in de genres Soul, Hip Hop & Rap. Amma heeft sinds de inschrijving op 03/05/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Amma klinkt als: Mezelf. Het repertoire van Amma bestaat uit covers en eigen werk.

Amma hanteert een richtprijs van €50 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.