Amber Kamminga

Indicatie €100

Stuur een persoonlijk bericht naar Amber Kamminga

Check beschikbaarheid
Amber Kamminga, Singer-songwriter, Country, Pop soloartist

Het is niet vreemd dat muziek uit Nashville in de smaak viel bij Amber Kamminga uit het net zo landelijke Grootebroek, populatie: 9.000. De (country)muziek van Jewel en Kacey Musgraves brachten big dreams voor de small town girl. Twee jaar lang schreef ze mooie popsongs met attitude en dat Amerikaans randje. De muzikale reis bracht haar van Groningen tot Alkmaar, van Radio1 tot 3FM en van de Uitmarkt op Museumplein tot Paradiso. Het meisje uit Grootebroek had zelfs een uitstapje naar Bar Lubitsch in LA.

‘Getting To Know You’, de eerste single van de EP die in december zal verschijnen, is 26 september uitgekomen met veel lovende recensies.

Muziek

Sweeter Than This

'Til Your Heart's Been Brok...

Getting To Know You

Reviews

Amber Kamminga heeft nog geen reviews.

Contact

Amber Kamminga, Singer-songwriter, Country, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Amber

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Amber Kamminga

Amber Kamminga is een solo-artiest uit Amsterdam/Utrecht/Alkmaar. Amber Kamminga maakt vooral muziek in de genres Country, Pop & Singer-songwriter. Amber Kamminga heeft sinds de inschrijving op 16/04/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Amber Kamminga klinkt als: Jewel, Taylor Swift, Kacey Musgraves. Het repertoire van Amber Kamminga bestaat uit covers en eigen werk.

Amber Kamminga hanteert een richtprijs van €100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.