Akoestisch duo AmuSe

  • Band   /   Zwolle
  • #Pop #Soul #Blues
  • Klinkt als Van popballads tot strakke uptempo nummers, dat is wat je van Amuse kunt verwachten. Met een knipoog naar soul, pop, rock, jazz en blues. Bekende nummers van o.a. Anouk, Caro Emerald, Pink en Stevie Wonder, worden op een sfeervolle manier gebracht.

Indicatie €100 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Akoestisch duo AmuSe

Check beschikbaarheid
Akoestisch duo AmuSe, Pop, Soul, Blues band

Van popballads en easy listening muziek tot strakke uptempo nummers, dat is wat je van Akoestische duo AmuSe kunt verwachten. Met een knipoog naar soul, funk, pop, rock, jazz en blues. Bekende nummers van onder andere van Anouk, Aretha Franklin, Caro Emerald, Cindy Lauper, Joss Stone, Van Dik Hout, Pink, Ilse de Lange, Sass Jordan, Queen en Stevie Wonder, worden op een sfeervolle, intieme manier gebracht.

Geniet van het ritmische gitaarspel van Rick van Es en de warme zang van Karin Driessen.
Je kunt ons tegen komen in de kroeg, tijdens een receptie of bruiloft, of bij je eigen feestje! Kijk voor meer informatie op onze website www.amuse-duo.nl.

We love Music!!

Muziek

Secret

That man

One year of love

Reviews

Boek Akoestisch duo AmuSe en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Akoestisch duo AmuSe, Pop, Soul, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Karin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Akoestisch duo AmuSe

Akoestisch duo AmuSe is een band uit Zwolle. Akoestisch duo AmuSe speelt muziek in de genres Pop, Soul & Blues. Akoestisch duo AmuSe heeft sinds de inschrijving op 13/03/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Akoestisch duo AmuSe klinkt als: Van popballads tot strakke uptempo nummers, dat is wat je van Amuse kunt verwachten. Met een knipoog naar soul, pop, rock, jazz en blues. Bekende nummers van o.a. Anouk, Caro Emerald, Pink en Stevie Wonder, worden op een sfeervolle manier gebracht.. Het repertoire van Akoestisch duo AmuSe bestaat uit alleen covers.

Akoestisch duo AmuSe hanteert een richtprijs van €100 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.