Diederik van den Brandt

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Diederik van den Brandt

Check beschikbaarheid
Diederik van den Brandt, Folk, Americana, Singer-songwriter soloartist

Inspiratie door idolen als Ben Howard, John Butler, John Smith en de Tallest Man On Earth en een diepgewortelde liefde voor oude mythes en verhalen van verloren tijden komen samen in de kenmerkende sound van Aidan & the Wild, het muzikale alias van Eindhovenaar Diederik van den Brandt. Met zijn muziek neemt hij zijn luisteraars mee op een muzikale ontdekkingsreis door zijn interpretatie van folk en americana. Dit gebracht met een grote tas gitaarskills, volle sound en rauwe eerlijke stem resulteert in een one-man show die ieder moment blijft boeien.

De nodige ervaring heeft hij met ruim 400 shows in de afgelopen jaren wel opgedaan, met hoogtepunten als opener voor Hiss Golden Messenger in de Melkweg, shows op Ilse deLange's Tuckerville en het befaamde Naked Song Festival en als pedalsteelgitarist bij de Franse Baptiste W. Hamon. Met 32 shows in in 26 steden was hij één van de meest geboekte acts van de Popronde in 2019, en dat laat wel zien dat er in 2020 meer goeds aan zit te komen.

Muziek

Dreamer

Maria

Pipedream

Reviews

Boek Diederik van den Brandt en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Diederik van den Brandt, Folk, Americana, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Diederik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Diederik van den Brandt

Diederik van den Brandt is een solo-artiest uit Eindhoven. Diederik van den Brandt maakt vooral muziek in de genres Folk, Americana & Singer-songwriter. Diederik van den Brandt heeft sinds de inschrijving op 14/06/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Diederik van den Brandt klinkt als: Ben Howard, The Tallest Man On Earth, John Butler, Damien Rice, . Het repertoire van Diederik van den Brandt bestaat uit alleen eigen werk.

Diederik van den Brandt hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.