aeLiXihr

  • Ensemble   /   Den Bosch/Rotterdam/Arnhem
  • #Folk
  • Klinkt als Amorroma, Naragonia quartet, Kadril, Ambrozijn, Wouter Vandenabeele, Rum,

Indicatie €300 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar aeLiXihr

Check beschikbaarheid
aeLiXihr, Folk ensemble

De musici van AeLiXihr delen een grote liefde voor mooie melodieën, bijzondere akkoorden en ritmes waarvan je niet op je stoel kan blijven zitten. Blokfluitiste Wendy Wouters, gitarist Onno de Weerd en violiste Yanou Vanermen vonden elkaar en deze waarden na vele omzwervingen uiteindelijk in de folkmuziek. Deze stijl geeft ruimte aan hun passie voor het componeren en improviseren, waarbij zij zich laten inspireren door de rijkdom van traditionele en hedendaagse folkmuziek. Van dansfestival tot huiskamerconcert: AeLiXihr voelt zich er thuis. Het veelzijdige repertoire van deze folkband omvat inmiddels vele eigen composities en West-Europese traditionals uit het Noordzeegebied. Verwacht je aan intieme, polyfone, dynamische en kleurrijke arrangementen met ruimte voor improvisatie.

AeLiXihr is voor deze of gene wellicht al een begrip, ze werden, behalve voor folkbals en concerten in Berlijn, Leipzig en omstreken, twee aansluitende jaren uitgenodigd op het beroemde Bal Folk Festival in St. Gervais en op het Quatrième Bal pour l’Europe in Besançon (FR).

Muziek

Droomvlucht

Eerste stapjes

Quarrel with the Landlady

Reviews

Boek aeLiXihr en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

aeLiXihr, Folk ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Yanou

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over aeLiXihr

aeLiXihr is een ensemble uit Den Bosch/Rotterdam/Arnhem. aeLiXihr speelt muziek in de stijlen Folk. aeLiXihr heeft sinds de inschrijving op 29/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van aeLiXihr klinkt als: Amorroma, Naragonia quartet, Kadril, Ambrozijn, Wouter Vandenabeele, Rum, . Het repertoire van aeLiXihr bestaat uit covers en eigen werk.

aeLiXihr hanteert een richtprijs van €300 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.