Acoustic Maniacs

Indicatie €350 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Acoustic Maniacs

Check beschikbaarheid
Acoustic Maniacs, Allround, Folk, Rock 'n Roll band

Acoustic Maniacs is een folk-rock band uit Den Haag, opgericht in 2005. De inmiddels vierkoppige formatie behoort tot de beste coverbands uit Den Haag en is bij menig muziekliefhebber bekend door hun aantrekkelijke repertoire en lekkere sound.
De stijl van de band is te omschrijven als semi-akoestische folk-rock muziek. Kenmerkend voor de band is de meerstemmige zang gecombineerd met mooie gitaarklanken.

De aantrekkingskracht van de band zit hem vooral in de afwisseling van moderne nummers en vintage klassiekers, die op de juiste wijze worden gebracht. Van puur akoestisch tot half elektrisch, van mooie luisterliedjes tot uptempo meezingers. Van The Eagles, Pink Floyd en Johnny Cash tot Avicii en Armin van Buuren.

Acoustic Maniacs treedt veel op in café’s, pub’s, strandtenten en speelt op feesten, recepties, bruiloften en festivals.

“We krijgen altijd leuke en positieve reacties van ons publiek over het repertoire, de invulling ervan en het plezier dat we uitstralen. Mede hierdoor worden wij overal teruggevraagd.”

Muziek

Lay Down Sally Live

Sultans Of Swing live (acou...

Fisherman's Blues Live

Reviews

Boek Acoustic Maniacs en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Acoustic Maniacs, Allround, Folk, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Stephen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Acoustic Maniacs

Acoustic Maniacs is een band uit Den Haag. Acoustic Maniacs speelt muziek in de genres Allround, Folk & Rock 'n Roll. Acoustic Maniacs heeft sinds de inschrijving op 09/12/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Acoustic Maniacs klinkt als: Mumford & Sons, The Eagles, Johhny Cash. Het repertoire van Acoustic Maniacs bestaat uit alleen covers.

Acoustic Maniacs hanteert een richtprijs van €350 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.