Acoustic 4 Fun

  • Band   /   Rotterdam
  • #Pop #Soul #Akoestisch
  • Klinkt als Semi akoestische pop songs van 80 tot nu

Indicatie €450 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Acoustic 4 Fun

Check beschikbaarheid
Acoustic 4 Fun, Pop, Soul, Akoestisch band

Drie muzikanten onder de naam ‘Acoustic 4 Fun’ spelen op eigen wijze bekende songs in een akoestisch jasje. Met een uitgebreid repertoire is Acoustic 4 Fun te boeken voor bedrijfs- en privé feesten, jubilea, huwelijksvoltrekkingen en uitvaartplechtigheden wij hebben ook een senioren project speciaal voor de oudere, Golden Oldies. Acoustic 4 Fun is bij uitstek goed in te vullen op diverse locaties zoals:

Grand cafés;
Restaurants;”
Strandpaviljoens;
Seniorenhuizen;
maar ook geschikt voor elke huiskamer
Hier wordt uw feest aangekleed in een sfeervolle ambiance. Van intieme sfeermuziek tot swingend feest in een avondvullend programma. Het trio is naar wens uit te breiden tot een kwartet aangevuld door een bassist of pianist. Zangeres Marije Zwaard, gitarist Winfried Kicken en percussionist Ron de Zwart o627271970 maken tevens deel uit van de al jaren zeer succesvolle 6 koppige dance classics band Funhouse. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Muziek

Third World – Now that we f...

Stevie Wonder – As

Parijs

Reviews

Acoustic 4 Fun heeft nog geen reviews.

Contact

Acoustic 4 Fun, Pop, Soul, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ron

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Acoustic 4 Fun

Acoustic 4 Fun is een band uit Rotterdam. Acoustic 4 Fun speelt muziek in de genres Pop, Soul & Akoestisch. Acoustic 4 Fun heeft sinds de inschrijving op 19/02/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Acoustic 4 Fun klinkt als: Semi akoestische pop songs van 80 tot nu. Het repertoire van Acoustic 4 Fun bestaat uit alleen covers.

Acoustic 4 Fun hanteert een richtprijs van €450 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.