Accidental Sea

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Accidental Sea

Check beschikbaarheid
Accidental Sea, Indie Rock, Alternatief, Folk band

Accidental Sea is de muziek van Remco van Elsacker, en is alternatieve indie met invloeden van Bon Iver, Fleet Foxes en David Gray. In een jaar tijd werd een drieluik aan EP's uitgebracht, in eigen beheer opgenomen en uitgebracht. Inmiddels is er aandacht uit binnen- en buitenland, waar ook de inspiratie werd gevonden voor de tracks.

Het gebruik van alternatieve tunings en lyrics zorgt voor het karakteristieke geluid van de band. De tracks komen tot stand door het opbouwen van lagen, waarbij veel aandacht is voor ieder detail. Ook in de samenwerking met artiesten ligt de kracht van de samenstelling van de nummers. De tracks zijn geinspireerd op literatuur, kunst en poezie.

De muziek klinkt organisch en met band worden de nummers telkens anders geinterpreteerd en is zo een krachtige live-act. Het eerste album gaat uitkomen in 2017 en wordt vanuit Zweden uitgebracht.

Muziek

Sattelite

Desires | Empires

Thoreau

Reviews

Boek Accidental Sea en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Accidental Sea, Indie Rock, Alternatief, Folk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Remco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Accidental Sea

Accidental Sea is een band uit Rotterdam. Accidental Sea speelt muziek in de genres Alternatief, Folk & Indie Rock. Accidental Sea heeft sinds de inschrijving op 08/04/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Accidental Sea klinkt als: bon iver, david gray, fleet foxes,. Het repertoire van Accidental Sea bestaat uit alleen eigen werk.

Accidental Sea hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.