About the Bush

  • Band   /   Arnhem
  • #Wereldmuziek #Soul #Jazz
  • Klinkt als About the Bush !😉.. (Snarky Puppy, John Scofield, Benjamin Herman, New cool collective, Joshua Redman, Chris Potter

Indicatie €400 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar About the Bush

Check beschikbaarheid
About the Bush, Wereldmuziek, Soul, Jazz band

About the Bush:
Een beetje vreemd, maar wel lekker. Dat stempel kun je prima plakken op About the Bush. Het is jazz, maar met invloeden uit allerlei streken. En dat levert smakelijke mengsels op; lyrische, oriëntaalse tunes, abstracte grooves, rock ’n rollende blues en wiggle-waggle-bop.
De band "about the bush" bestaat sinds 2016 en heeft begin 2017 het debuutalbum "king of the camelriders" uitgebracht. De band speelde onder andere op het festival Jazz in Duketown, tijdens de Kunstnacht Nijmegen en op het huiskamerfestival Muziek bij de Buren. De band is altijd enthousiast om de eigen gecomponeerde muziek aan de man te brengen. Luister ons album voor een indruk,

Muziek

King of the Camelriders

Short legged men

Arabic herbal fusion

Reviews

Boek About the Bush en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

About the Bush, Wereldmuziek, Soul, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tom

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over About the Bush

About the Bush is een band uit Arnhem. About the Bush speelt muziek in de genres Soul, Jazz & Wereldmuziek. About the Bush heeft sinds de inschrijving op 03/08/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van About the Bush klinkt als: About the Bush !😉.. (Snarky Puppy, John Scofield, Benjamin Herman, New cool collective, Joshua Redman, Chris Potter. Het repertoire van About the Bush bestaat uit alleen eigen werk.

About the Bush hanteert een richtprijs van €400 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.