Aaron & Sietske

  • Band   /   Amsterdam, Rotterdam
  • #Pop #Jazz
  • Klinkt als Lianne la Havas, Cyrille Aimee, Caro Emerald

Indicatie €400 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Aaron & Sietske

Check beschikbaarheid
Aaron & Sietske, Pop, Jazz band

Aaron en Sietske zijn een zang/gitaar duo en verzorgen regelmatig achtergrond sfeermuziek. Zij doen dit voornamelijk op feesten, partijen en andere speciale gelegenheden, maar ook in cafés/restaurants.
Ze spelen ruim twee jaar samen en spelen eigen arrangementen van (bekende) popsongs en jazz standards.
Aaron is afgestudeerd van het conservatorium in Utrecht (HKU). Sietske studeerde daar zang/jazz pop, waarna zij uiteindelijk afstudeerde in de richting zang en songwriting aan het Conservatorium in Rotterdam (Codarts).
Het repertoire van Aaron & Sietske bestaat uit een vast repertoire van ongeveer 1,5 uur muziek (meetsal verdeeld in twee sets van 45 min.) Er wordt voldoende afwisseling gezocht tussen stijl en tempo (jazz/pop/ballad/uptempo). Ook kan op aanvraag muziek naar wens worden gearrangeerd voor bijvoorbeeld bruiloften en andere speciale gelegenheden. Voor deze gelegenheden zal de prijs van het optreden daarom hoger liggen dan voor het achtergrondrepertoire.
Aaron & Sietske laten zich inspireren door artiesten met jazz invloeden zoals Lianne la Havas, Cyrille Aimée en Norah Jones.

Muziek

Autumn Leaves

Miss independent

One note samba

Reviews

Boek Aaron & Sietske en wees de eerste die een review achterlaat.

Optredens van Aaron & Sietske

Contact

Aaron & Sietske, Pop, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sietske

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Aaron & Sietske

Aaron & Sietske is een band uit Amsterdam, Rotterdam. Aaron & Sietske speelt muziek in de genres Pop & Jazz. Aaron & Sietske heeft sinds de inschrijving op 01/08/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Aaron & Sietske klinkt als: Lianne la Havas, Cyrille Aimee, Caro Emerald. Het repertoire van Aaron & Sietske bestaat uit alleen covers.

Aaron & Sietske hanteert een richtprijs van €400 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.