9AM Live

  • Band   /   Almelo
  • #Nederpop #Pop #Coverband
  • Klinkt als Michael Jackson, De Dijk, Tina Turner, Bruno Mars

Indicatie €500 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar 9AM Live

Check beschikbaarheid
9AM Live, Nederpop, Pop, Coverband band

Negen rasechte muzikanten, die met positiviteit en enthousiasme de voetjes wel van de vloer en bijtijds de aanstekers in de lucht krijgen. We kennen een strakke ritmesectie, die samen met twee blazers en twee zangeressen een geweldige sound weten te versieren.

Niet alleen populaire popnummers hebben een plek in ons repertoire, ook verrassende covers, mooie ballads, dancehits en Nederlandstalige muziek, zullen de revue passeren. Juist die combinatie zorgt voor een enerverende avond, met een prettige muzikale afwisseling. Er is voor ieder wat wils. Van ’Gouwe Ouwe’ tot up-tempo. Een reis door de historie van de (pop)muziek. Simply Red, Tina Turner, Earth, Wind & Fire! Maar ook Bruno Mars, Pharell, Bløf en de Dijk. Klinkt goed, toch? Dat vinden wij ook.

Muziek

Higher Ground

You Had Me

American Boy

Reviews

9AM Live heeft nog geen reviews.

Contact

9AM Live, Nederpop, Pop, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kevin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over 9AM Live

9AM Live is een band uit Almelo. 9AM Live speelt muziek in de genres Nederpop, Coverband & Pop. 9AM Live heeft sinds de inschrijving op 04/05/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van 9AM Live klinkt als: Michael Jackson, De Dijk, Tina Turner, Bruno Mars. Het repertoire van 9AM Live bestaat uit alleen covers.

9AM Live hanteert een richtprijs van €500 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.