30PAST7

  • Band   /   Horst
  • #Rock #Pop
  • Klinkt als Medley's, Mashup's, Party & Rock 'n Roll.

Indicatie €600 - €1400

Stuur een persoonlijk bericht naar 30PAST7

Check beschikbaarheid
30PAST7, Rock, Pop band

30PAST7 is een coverband die in de afgelopen jaren veel ervaring heeft opgedaan. Met hun repertoire met hits voor jong en oud weten van ze van elke gelegenheid een groot feest te maken. Deze zes jonge gasten hebben voor hun leeftijd al een hele boel ervaring opgedaan in heel Nederland. De afgelopen jaren stonden ze samen met onder andere Miss Montreal, Guus Meeuwis, Nielson, Maan en de Memphis Maniacs op de planken.

Zanger Lennart heeft in de zomer van 2017 het Belgische tv-programma "The Band" gewonnen. Samen met deze ervaren frontman bestijgt 30PAST7 graag het podium voor een knotsgekke energieke show!

Hopelijk zien we jullie snel op jullie evenement!

Reviews

30PAST7 heeft nog geen reviews.

Contact

30PAST7, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Yme

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over 30PAST7

30PAST7 is een band uit Horst. 30PAST7 speelt muziek in de genres Rock & Pop. 30PAST7 heeft sinds de inschrijving op 19/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van 30PAST7 klinkt als: Medley's, Mashup's, Party & Rock 'n Roll. . Het repertoire van 30PAST7 bestaat uit alleen covers.

30PAST7 hanteert een richtprijs van €600 - €1400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.