3-S

  • DJ   /   Noord-Brabant
  • #Pop #Dance #Disco
  • Klinkt als Allround, 70's, 80's, 90's Commerciële Dance, Feest, Apres Ski

Indicatie €375 - €1199

Stuur een persoonlijk bericht naar 3-S

Check beschikbaarheid
3-S, Pop, Dance, Disco dj

3-s is ontstaan door een grote passie voor muziek, licht en geluid. 3-s is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in drive-in shows voor bruiloften, (bedrijfs) feesten & partijen.

In de meer dan 22 jaar ervaring die wij rijk zijn op gebied van muziek & entertainment, hebben we reeds onze sporen verdiend.

“Music was my first love and it will be my last, Music of the future, and music of the past!” (John Miles)
Een paar weetjes over mij,..

Het was mij in mijn vroege jaren al duidelijk dat ik geboren ben om iets met muziek te doen.
Muziek is mijn passie en ik was op 14 jarige leeftijd al helemaal gek van de knopjes en lampjes op meng en draaitafels.
Op mijn 16e verjaardag kocht ik mijn allereerste mengtafel en niet heel lang daarna de moeder der draaitafels, de Technics SL-1200.
Ik deed op mijn 17e mee aan de DJ-contest in de lokale dansschool en won die.
Vanaf dat moment wist ik dat ik dit wilde doen!
Ik ben in 1993 resident DJ geworden in de Teerkamer in Bergen op Zoom.
Iedere Zaterdagavond werd ik door mijn ouders weggebracht gewapend met curver kisten vol cd’s en platen. En na het draaien om 02:00 uur ‘s nachts en 75 gulden op zak met de taxi weer naar huis.

De jaren daarna groeide ik meer en meer in mijn rol als DJ, en mijn interesse in muziek, licht en geluid werd alsmaar sterker.
Het bracht me naar talloze leuke locaties, zoals cafe’s en discotheken en zelfs het buitenland lonkte. (zie referenties)

Mijn muziekstijl laat zich het best omschrijven als all-round.
Van de 70’s, 80’s & 90’s tot Feest, Apres Ski en de vetste hedendaagse Commerciële Dance.
“Ik kom, Zie en Overwin!” Dat is mijn motto en niet als ego, nee, als aanwinst voor een geslaagd feest.
Ik zie en hoor, voel, beleef én laat het publiek beleven.
Ik draai, praat en mix alles aan elkaar en hierbij schuw ik de microfoon niet, maar laat liever de muziek spreken.

Referenties:

Drive-in Show

Met 3-S haalt u meer in huis dan alleen een goede drive-in show en swingende muziek. Met onze DJ’s heeft u een 100% met de voetjes van de vloer garantie! De kans is groot dat u al volop in de stress zit met alles wat u moet regelen voor uw feest. U hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over de muziek en sfeer, dat regelen wij voor u!

Dat gezegd hebbende betekent dat een avond vol muziek, licht, grappen,.. kortom, “entertainment” en dat geheel naar uw wens. Een volle dansvloer en mensen met goede zin, en dat is precies waar we het voor doen. Onze drive-in show kan altijd en overal. Of het nu een bedrijfsfeest, verjaardag, een bruiloft of een jubileum feest betreft. 3-S kenmerkt zich door zijn creativiteit, jarenlange ervaring, en steeds meegaan met de tijd. Kortom, een knetter van een feest in het vooruitzicht!

Onvergetelijke avond

De drive-in show is up to date. 3-S speelt handig in op deze markt zoals u mag verwachten. De drive-in show is volop uit te breiden met een aanvullende spetterende lichtshow. De mogelijkheden zijn enorm. “You’re wish is our command”, daarmee bedoelen we dat niets ons te gek is. Uiteraard horen hier scherpe tarieven bij, en hierbij houden wij de concurrentie goed in de gaten, met een goede prijs / kwaliteit verhouding heeft u een avondvullend programma en worden al uw verzoekjes 100% gedraaid. Het lijkt ons fantastisch om met passie & professie, uw avond tot een onvergetelijke te maken. Onze 22 jaar ervaring en heel veel goede muziek zorgen daarvoor. Onze allround drive-in DJ’s zijn echte entertainers. Ze hebben zoals gezegd de ervaring en putten uit een breed scala aan kennis van muziek. “Plaatjes vullen geen gaatjes”, zeggen wij altijd, maar wel een benadering op maat en een hoop creativiteit. De DJ’s weten als geen ander hoe die “voetjes van de vloer” moeten.

Drive-in

Onze verschillende drive-in shows zijn geheel uitgerust met een professionele geluidsset, lichtset en altijd een DJ met meer dan 10-22 jaar ervaring. Dit is het basispakket en kan altijd verder uitgebreid worden. De verschillende drive-in shows van 3-S zijn alleen al een feestje om naar te kijken. Door de LED-verlichting kunnen we de DJ booth en de dansvloer allerlei mogelijke kleuren meegeven. U kunt het zo bijzonder en exclusief maken als u zelf wilt. Voor ieder feest hebben wij het passende antwoord.

Persoonlijk

Wij vinden een persoonlijk contact met u ontzettend belangrijk. Hierin horen wij graag onder het genot van een kopje koffie bij ons op kantoor wat uw ideeën zijn. Hierdoor zijn wij in staat het nog beter te vertalen naar de dansvloer. Uw smaak in muziek zal dan ook één van de belangrijkste onderwerpen zijn. Wij zijn in staat u door onze jarenlange ervaring in de entertainment branche van bruikbare tips te voorzien die uw feest nog wat persoonlijker maken zodat niets meer in de weg staat voor het feest wat u voor ogen hebt.

De 10 zekerheden van 3-S:

Scherpe en helderen tarieven
Enthousiasme
Flexibiliteit
Professionaliteit
Kwaliteit
Ervaring
Gezelligheid
Back-up DJ
Meer dan 22 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Wilt u een knaller van een drive-in show? Vraag vandaag nog vrijblijvend informatie aan of maak een vrijblijvende afspraak! De koffie staat klaar!

Muziek

Danza Kuduro

Give Me Everything

Rio

Reviews

Boek 3-S en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

3-S, Pop, Dance, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mona

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over 3-S

3-S is een DJ uit Noord-Brabant. 3-S draait muziek in de stijlen Dance, Disco & Pop. 3-S heeft sinds de inschrijving op 27/11/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van 3-S klinkt als: Allround, 70's, 80's, 90's Commerciële Dance, Feest, Apres Ski. Het repertoire van 3-S bestaat uit alleen eigen werk.

3-S hanteert een richtprijs van €375 - €1199 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.