Untamable

  (1)
  • DJ   /   Leimuiden
  • #Hardstyle
  • Klinkt als Untamable, Euphoric, Raw, Hardstye, Hardcore
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €100 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Untamable

Check beschikbaarheid
Untamable, Hardstyle dj

Untamable, artiestennaam van Maurits Snoek (Leimuiden, 2 januari 2000), is een Nederlandse hardstyle-dj en producer. Hij heeft op verscheidende festivals zoals NaWaKa, Schipbreuk festival, THE AFTER, Summer Break en Unstoppable gedraaid.

Maurits Snoek groeide op in Leimuiden. Hij was als kind al geïnteresseerd in de muziek. Op zijn 9e begon hij met drummen en gitaar spelen. Tijdens zijn middelbare schooltijd organiseerde hij diverse schoolfeesten, waarbij hij in aanraking kwam met de draaitafels. Vervolgens kocht hij een draaitafel en begon met het oefenen van mixen en muziek maken.

On stage komt de ware aard van Untamable naar boven: ongelimiteerde energie, en liefde voor alle stijlen binnen het hard dance spectrum, worden vanuit de DJ booth de zaal ingeslingerd.

Muziek

Untamable Preview Mix 2019

Avicii ft. Aloe Blacc - SOS...

Reviews

Door op 09/11/2020

Wat een geweldige avond hebben wij gehad! Oprecht complimenten naar Maurits (untamable) voor het meedenken en de hulp bij de organisatie om dit kleinschalige feestje toch door te kunnen laten gaan. Zo hebben we de zomer toch nog op een verantwoordelijke en in acht neming van de RIVM regels kunnen afsluiten. Zeker een aanrader voor je feestje als je lekker vol gas wilt gaan hahaha

Optredens van Untamable

Meer optredens

Contact

Untamable, Hardstyle dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Untamable

Untamable is een DJ uit Leimuiden. Untamable draait muziek in de stijlen Hardstyle. Untamable heeft sinds de inschrijving op 04/05/2019 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Untamable klinkt als: Untamable, Euphoric, Raw, Hardstye, Hardcore . Het repertoire van Untamable bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Untamable krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Untamable hanteert een richtprijs van €100 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.