Trockenrückstand

  (3)
  • Band   /   Ham
  • #Grunge #Metal #Punk
  • Klinkt als Trockenückstand
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie € 175

Stuur een persoonlijk bericht naar Trockenrückstand

Check beschikbaarheid
Trockenrückstand, Grunge, Metal, Punk band

Trockenrückstand is een drie-koppige formatie die no-nonsens stoner,metal,punk,rock,...door elkaar mengt in hun nummers. De nieuwe Ep "DEAD END" is hier het bewijs van. "Don't take it to seriously" is onze lijfspreuk.
Geen enkel podium is voor ons "te klein" of "te groot".

Muziek

Hope is 4 losers

Chestburster

One day you loose

Reviews

Door op 06/02/2018

Trockenruckstand speelt een hoekig, weerbarstig soort rock dat erg moeilijk te klasseren valt. Je zou invloeden van Shellac en Mclusky kunnen vermoeden in de strofes, maar uiteindelijk klinkt het allemaal een pak zwaarder dan die bands. Je zou bijna denken: Helmet? Zeker de combinatie zang en gitaren in de refreinen doet hieraan denken. Karma To Burn misschien? Hier en daar passeert er wel eens een grooveriff die hieraan doet denken. Soit, conclusie is: ze weten hoe ze gevarieerde, originele songs moeten schrijven.

Het optreden zelf was super gebracht: Chris, de zanger/gitarist, zocht contact met het publiek tussen de nummers, het samenspel tussen de muzikanten zat goed, de nummers waren strak gebracht. Bonuspunten voor de drummer met rubberen varkenskop genaamd The Pig.

Ook naast het podium bleken het heel gemoedelijke, toffe gasten te zijn. Leuk om vast te stellen dat er nog mensen rondlopen die muziek maken for all the right reasons: om hun eigenzinnige gedacht door te drijven, een goede show neer te zetten, zich te amuseren en achteraf nog eens ouderwets potten te pakken en bij te praten.

Door op 22/04/2017

Zeer sympathieke band! Allesbehalve moeilijke jongens. De show was AF! Een uur lang nieuwe nummers (voor ons dan) en niemand heeft zich één minuut verveeld. Wij gaan ze zeker niet vergeten voor volgende shows. Stoner,metal,punk,... van hoog niveau !! Dank u jongens!!

Door op 24/02/2017

Fantastisch optreden in een toffe sfeer! Strakke set,met passie gespeeld. Een aanrader!

Contact

Trockenrückstand, Grunge, Metal, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Trockenrückstand

Trockenrückstand is een band uit Ham. Trockenrückstand speelt muziek in de genres Grunge, Punk & Metal. Trockenrückstand heeft sinds de inschrijving op 11/05/2017 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Trockenrückstand klinkt als: Trockenückstand. Het repertoire van Trockenrückstand bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Trockenrückstand krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Trockenrückstand hanteert een richtprijs van € 175 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.