THE SWINGING DUTCHMAN (duo)

  (7)
  • Ensemble   /   Heel Nederland en daarbuiten.
  • #Swing #Jazz #Bossa nova
  • Klinkt als de beste swing en jazzsongs tussen 1920 en plm 1950
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €550 - €794

Stuur een persoonlijk bericht naar THE SWINGING DUTCHMAN (duo)

Check beschikbaarheid
THE SWINGING DUTCHMAN (duo), Swing, Jazz, Bossa nova ensemble

The Swinging Dutchman brengt op originele wijze prachtige jazzklassiekers, swing en zwoele bossa's. Robbert van Ark en Nico Penners maken van iedere gelegenheid een feest, of het nu gaat om een receptie, huwelijk, bedrijfsfeest of ander (buiten) evenement. Van fluisterzachte achtergrondmuziek tot opzwepende dansmuziek, alles is mogelijk. Het geluid blijft altijd akoestisch klinken dankzij onze mooie Boseinstallatie (tot 400 man). Bij kleine gelegenheden als huiskamerconcerten) spelen we soms op een kleinere installatie.
The Swinging Dutchman is te boeken als duo met klarinet en sax, of als onemanband . Dankzij hun veelzijdigheid klinkt zowel de één- als tweemansformatie als een volledig combo.
Robbert van Ark is bovendien componist en tekstschrijver en componeerde o.a. voor radio en televisie (NOS-tunes) en schreef liedjes voor diverse artiesten waaronder b.v. Andre Hazes en Vara’s Kinderen voor Kinderen).
Nico Penners heeft klarinet en saxofoon gestudeerd aan het Maastrichts conservatorium en heeft de afgelopen decennia de wereld over gereisd met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en daarmee grote nationale en internationale ceremonies opgeluisterd.

Muziek

Take 5

Lullay Of Birdland

Some Of These Days

Reviews

Door op 07/03/2020

Tijdens de officiële openingfestiviteiten van ons nieuwe schoolgebouw heeft The Swinging Dutchman werkelijk geweldig gespeeld. Zij zorgden voor een heerlijke sfeer, zowel in de middag tijdens de receptie, als in de avond toen de buurtbewoners (massaal) een kijkje kwamen nemen. Niet alleen was hun muziek geweldig, zij waren ook erg prettig in het contact.
Ongelooflijk veel complimenten hebben wij gehad voor hun optreden, was ook echt swingend en heel passend.
Dus wij gaan ze absoluut vaker boeken en ik raad ze met plezier aan!

Door op 04/09/2019

“Fantastisch! The Swinging Dutchman heeft onze bruiloft tot één groot feest gemaakt. De mooie muziek met de vrolijke klarinet van Nico en de zwoele stem van Robbert zorgen voor een fijne, ontspannen sfeer. Het volume was perfect. Iedereen genoot. Een betere muzikale omlijsting van ons feest hadden wij ons niet kunnen wensen. Ook de contacten vooraf verliepen heel plezierig. Aan alles merk je dat dit vakmensen zijn. Top!”

Door op 01/04/2019

geweldige ervaring. Kwaliteitsmuziek, sympathieke gezellige mannen die met veel energie en een geweldig repertoire ons een heerlijke avond hebben bezorgd. Wij gaan ze volgende keer weer boeken!

Contact

THE SWINGING DUTCHMAN (duo), Swing, Jazz, Bossa nova ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robbert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over THE SWINGING DUTCHMAN (duo)

THE SWINGING DUTCHMAN (duo) is een ensemble uit Heel Nederland en daarbuiten.. THE SWINGING DUTCHMAN (duo) speelt muziek in de stijlen Swing, Jazz & Bossa nova. THE SWINGING DUTCHMAN (duo) heeft sinds de inschrijving op 22/09/2015 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van THE SWINGING DUTCHMAN (duo) klinkt als: de beste swing en jazzsongs tussen 1920 en plm 1950. Het repertoire van THE SWINGING DUTCHMAN (duo) bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: THE SWINGING DUTCHMAN (duo) krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

THE SWINGING DUTCHMAN (duo) hanteert een richtprijs van €550 - €794 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.