Sebastiaan Hooft

  (4)
  • DJ   /   Amsterdam
  • #Deep house #House #Dance
  • Klinkt als Elke plaats waar het feest is, verrast Sebastiaan Hooft met zijn positieve en energieke sets. Zijn stijl kun je vergelijken met Afrojack, Martin Garrix en Oliver Heldens.
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €1500 - €4500

Stuur een persoonlijk bericht naar Sebastiaan Hooft

Check beschikbaarheid
Sebastiaan Hooft, Deep house, House, Dance dj

Sebastiaan Hooft is een DJ die zichzelf internationaal flink in de kijkers heeft weten te spelen. Elke plaats waar het feest is, verrast Sebastiaan Hooft met zijn positieve en energieke sets. Zijn gebalanceerde vibe slaat aan bij het publiek, waardoor iedereen geniet. In combinatie met zijn eigen releases zoals: ‘Zen’, ‘Pink Beach’ en 'Temple' weet hij overal de juiste sfeer neer te zetten. 2018 staat voor hem in het teken van een groot aantal evenementen op locaties zoals Safari Lodge, SugarCity, Rijksmuseum en Amstel Hotel. Ook draait hij voor de tweede keer op het grootste festival van Portugal. In 2017 stond hij vooral op privé feesten in Dubai, Italië en Zwitserland. Als club DJ staat hij regelmatig in Escape Amsterdam. DJ Guide noemt zijn DJ set: 'The Hottest Nights in the City'. In 2017 toerde hij door Berlijn, Miami en Tel Aviv. Sebastiaan Hooft heeft zijn eigen Redesign Radio radio show, waar hij support krijg van artiesten als Afrojack, Martin Garrix en Oliver Heldens. Het grootste compliment dat je hem kan geven? Vragen of hij nog een uurtje door wil gaan. Boek Sebastiaan Hooft en je maakt het mee!

Muziek

Sebastiaan Hooft - Sunset B...

Sebastiaan Hooft - Pink Beach

Sebastiaan Hooft - Up (Bale...

Reviews

Door op 10/11/2016

We booked Sebastiaan Hooft via Gigstarter for our monthly music event in our hotel. What an amazing DJ he is! We have had DJ's that play really good, but he was really really good. We could feel the energy flowing throughout the whole event. He's super professional about everything he does and he's a great personality to have at your event. His manager kept us updated on the business side of the booking. Thanks Sebastiaan! My team has become your fan. Happy to post this recommendation.

Door op 30/10/2016

Sebastiaan heeft ons feest echt naar een hoger level gebracht! Het was fantastisch en precies wat we wilden. Vanaf het eerste moment stond iedereen op de dansvloer! Iets wat voor ons erg belangrijk was. Ook qua communicatie is het erg prettig samenwerken met Sebastiaan. Hij wil graag met je meedenken en kan je daarnaast goed adviseren. Graag boeken wij Sebastiaan nog vele malen!

Door op 30/10/2016

Het contact met Sebastiaan verliep heel soepel: hij stuurt een lijst met vereisten qua apparatuur en dat is dan duidelijk. Het optreden was in Italië, op uitnodiging. Helaas dat het hotel maar toestemming voor stevig geluid gaf tot 02.00 uur's nachts, want toen was Sebastiaan net lekker ingedraaid, inclusief een beetje sparren met zijn voorprogramma, bluesgitarist Jon Amor. Heerlijke set gehoord die in staat was iedereen naar de dansvloer te trekken die enigszins ter been is. Helemaal top! Dank en tot een volgende keer! Michiel & Ella

Contact

Sebastiaan Hooft, Deep house, House, Dance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sebastiaan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft is een DJ uit Amsterdam. Sebastiaan Hooft draait muziek in de stijlen Deep house, House & Dance. Sebastiaan Hooft heeft sinds de inschrijving op 04/07/2016 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sebastiaan Hooft klinkt als: Elke plaats waar het feest is, verrast Sebastiaan Hooft met zijn positieve en energieke sets. Zijn stijl kun je vergelijken met Afrojack, Martin Garrix en Oliver Heldens.. Het repertoire van Sebastiaan Hooft bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Sebastiaan Hooft krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Sebastiaan Hooft hanteert een richtprijs van €1500 - €4500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.