Rosa Sky

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Rosa Sky

Check beschikbaarheid
Rosa Sky, Folk, Indie Rock, Alternatief band

Rosa Sky is authentieke, gepassioneerde muziek; indie- pop.Semi akoestisch met elektrische uitspattingen en meerstemmige zang.
Twee, gitaristen, een bassist, een zingende drumster en een gloedvolle zangeres spelen eigen songs die variëren van grote breekbaarheid tot soms rauwe uitschieters. Rosa Sky doet zowel semi akoestische als elektrische optredens, al naar gelang de setting en de locatie.Liedjes met kop en staart, met een snik en een knipoog, semi-akoestische, voor een luisterend oor. Het nummer "The Fisherman" belandde onlangs op nr. 1 in de IndieChart op IndieXL. De eerste 2 cd's kregen goede recensies en zijn gedraaid op de landelijke radio. De single You're so distant is in April 2016 uitgebracht. Rosa Sky brengt in 2016 nog 2 singles uit.
.

Muziek

The Fisherman

When I Was Your Dog

Old Rain

Reviews

Boek Rosa Sky en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Rosa Sky, Folk, Indie Rock, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rene´

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rosa Sky

Rosa Sky is een band uit Zwolle. Rosa Sky speelt muziek in de genres Folk, Indie Rock & Alternatief. Rosa Sky heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rosa Sky klinkt als: Patti Smith, Cowboy Junkies. Het repertoire van Rosa Sky bestaat uit alleen eigen werk.

Rosa Sky hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.