The Congruent Five

  (2)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Wereldmuziek #Latin #Jazz
  • Klinkt als Terrence Blanchard, Chris Botti, Pat Metheny
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Congruent Five

Check beschikbaarheid
The Congruent Five, Wereldmuziek, Latin, Jazz band

Met The Congruent Five presenteert Michael Simon een kersverse band van opkomende muzikanten die hun sporen al verdienen in de muziekscene. Spaanse, Afrikaanse, Latijns Amerikaanse en Aziatische element fuseren tot een spannend smeltkroes!

Social-distancing is er niet meer, maar een post-Covid tijdperk is nog zeker anders dan voorheen. Diepe connectie, harmonie, congruentie en een inspirerend perspectief zijn waardevolle elementen waar men meer aandacht aan besteedt. Zo is ook de kwaliteit van een relatie, een goed en vertrouwd gevoel van gelijkgestemde mensen van belang voor wat er samen kan worden gemaakt. Met deze denkwijze vond Michael de leden van zijn nieuwe band. Met een rijkdom aan diverse culturele achtergronden bij The Congruent FIve, gaat Michael een nieuwe draai aan zijn eigen composities geven.

Muziek

Jasmine Flower

Path To Go Home

Hypes And Changes

Reviews

Door op 18/04/2023

Het publiek van ANNA Amstelveen heeft genoten van het optreden van The Congruent Five. De warmte klanken van het kwintet klonken perfect op onze locatie.

Door op 23/10/2022

Fantastisch optreden van een frisse nieuwe band onder leiding van trompettist Michael Simon. Spannend, ingetogen, uitbundig, swingend. En: vijf aardige jongens van over de hele aardbol, allen Rotterdammers!

Contact

The Congruent Five, Wereldmuziek, Latin, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Michael

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Congruent Five

The Congruent Five is een band uit Rotterdam. The Congruent Five speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Latin & Jazz. The Congruent Five heeft sinds de inschrijving op 28/09/2016 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Congruent Five klinkt als: Terrence Blanchard, Chris Botti, Pat Metheny. Het repertoire van The Congruent Five bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Congruent Five krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

The Congruent Five hanteert een richtprijs van €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.