Mevrouw Tamara

Indicatie €200 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Mevrouw Tamara

Check beschikbaarheid
Mevrouw Tamara, Singer-songwriter, Indie Rock, Alternatief soloartist

De muziek van Mevrouw Tamara is dromerig, eigenzinnig en Nederlandstalig. Voorheen was Mevrouw Tamara finaliste van 'De Beste Singer-songwriter van Nederland' (Vara, BNN) en speelde ze op plekken als het Van Gogh Museum, Paradiso, Festival de Beschaving, de Melkweg, Tivoli, 013, Radio 1 en 3FM. Ook verscheen Mevrouw Tamara samen met artiesten als Tim Knol, Spinvis en Eefje de Visser op het album 'De Supersonische Boem' (Excelsior Recordings) en heeft zij een duet met Case Mayfield uitgebracht.

In maart 2015 komt het debuutalbum 'Zo lang mogelijk' uit met daarbij applicaties om de muziek op verschillende manieren te beleven en betrokken te worden bij de muziek (zie www.mevrouw-tamara.nl). Het multimediale en interactieve kenmerk van 'Zo lang mogelijk' kunnen wij het publiek ook laten beleven tijdens live optredens: men kan onze visuals beïnvloeden met hun mobiele telefoon.

Muziek

Prooi

Sprookje

Maar Nu

Reviews

Boek Mevrouw Tamara en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mevrouw Tamara, Singer-songwriter, Indie Rock, Alternatief soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tamara

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mevrouw Tamara

Mevrouw Tamara is een solo-artiest uit Haarlem. Mevrouw Tamara maakt vooral muziek in de genres Alternatief, Indie Rock & Singer-songwriter. Mevrouw Tamara heeft sinds de inschrijving op 13/01/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mevrouw Tamara klinkt als: Dromerig, eigenzinnig, Nederlandstalig. Het repertoire van Mevrouw Tamara bestaat uit alleen eigen werk.

Mevrouw Tamara hanteert een richtprijs van €200 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.