Leiden Sinfonietta

  • Ensemble   /   Leiden
  • #Klassiek
  • Klinkt als Haydn, Beethoven, Mendelssohn en veel meer

Indicatie €500 - €10000

Stuur een persoonlijk bericht naar Leiden Sinfonietta

Check beschikbaarheid
Leiden Sinfonietta, Klassiek ensemble

Leiden Sinfonietta is een Leids symfonieorkest met een samenstelling zoals die vorm kreeg in de tijd van Mozart: een strijkersgroep van 20 tot 25 mensen, twee fluiten, twee hobo’s, twee fagotten, twee klarinetten en een paukenist, aangevuld met twee hoorns, twee trompetten en andere koperblazers wanneer die nodig zijn.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Joost Geevers en wordt aangevoerd door concertmeester Rozemond Zigterman.

We spelen graag de meesterwerken van componisten als Haydn, Beethoven en Mendelssohn maar ontdekken even graag werk van hedendaagse componisten en zetten geregeld een Nederlands werk op de lessenaar. We spelen veel samen met jonge solisten die graag concerten met orkest willen uitvoeren.

Ook werken we graag samen in bijzondere projecten met bijvoorbeeld koren, vertellers, theatergroepen en fotografen. Een deelbezetting behoort ook tot de mogelijkheden.

Reviews

Boek Leiden Sinfonietta en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Leiden Sinfonietta, Klassiek ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Leiden Sinfonietta

Leiden Sinfonietta is een ensemble uit Leiden. Leiden Sinfonietta speelt muziek in de stijlen Klassiek. Leiden Sinfonietta heeft sinds de inschrijving op 09/09/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Leiden Sinfonietta klinkt als: Haydn, Beethoven, Mendelssohn en veel meer. Het repertoire van Leiden Sinfonietta bestaat uit alleen covers.

Leiden Sinfonietta hanteert een richtprijs van €500 - €10000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.