ZING JE MOERSTAAL: de leukste Nederlandstalige Show!

  (3)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Nederpop #Rock
  • Klinkt als Guus Meeuwis, The Scene, Nielson, André Hazes, Doe Maar
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €3000 - €4500

Stuur een persoonlijk bericht naar ZING JE MOERSTAAL: de leukste Nederlandstalige Show!

Check beschikbaarheid
ZING JE MOERSTAAL: de leukste Nederlandstalige Show!, Nederpop, Rock band

Zing Je Moerstaal met de Guus Bok Liveband is de leukste Nederlandstalige show. De 7-koppige band, bekend van TV, speelt feestelijke Nederlandstalige popmuziek die iedereen uit volle borst meezingt. Zing bijvoorbeeld mee met ‘Brabant’ van Guus Meeuwis, rock mee met ‘Stil In Mij’ van Van Dik Hout, dans mee met ‘Schudden’ van Def Rhymz of loop de polonaise op ‘Laat De Zon In Je Hart’ van Renee Schuurmans. Een muzikaal verrassende show bomvol hits. Daarnaast wordt er op een unieke manier interactie tussen de band en het publiek gecreëerd. Tijdens de show kan het publiek zich namelijk opgeven om mee te doen aan bepaalde showelementen, zoals de ‘Epic Rap Battle’ of de ‘Luidruchtige Luchtgitaar-solo’. Frontman Guus is hierbij een echte gangmaker en zorgt altijd voor een gezellige sfeer. Kortom: 100% feestgarantie. De show, die steeds vernieuwd wordt, is perfect voor bedrijfsfeesten, pleinfeesten en tentfeesten.
Eén ding is zeker: stilstaan -en stil blijven- is uitgesloten. Zing Je Moerstaal is zowel met liveband te boeken als solo (in compactere vorm). Neem hier contact op met ons.

Muziek

Alles Komt Goed

Nadien

Rotterdam Leeft In Mij

Foto's

Reviews

Door op 11/06/2018

We hebben dankzij de Guus Bok Liveband een geweldig feest gehad, de dansvloer was continu gevuld met dansende mensen en de reacties waren zeer positief.... omgang met de bandleden was zeer positief en leuk....... Top band!!

Door op 10/08/2017

Het contact was geweldig Guus en zijn Band hebben een geweldige avond voor ons verzorgd! Er waren heel veel lovende reacties van onze gasten. We hebben een Top avond gehad waar we met plezier aan terug denken.

Door op 26/07/2017

Super leuk contact gehad met Guus. Heerlijke sfeer is er gezet en ze waren heel erg meedenkend. Super band

Contact

ZING JE MOERSTAAL: de leukste Nederlandstalige Show!, Nederpop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Guus

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over ZING JE MOERSTAAL: de leukste Nederlandstalige Show!

ZING JE MOERSTAAL: de leukste Nederlandstalige Show! is een band uit Rotterdam. ZING JE MOERSTAAL: de leukste Nederlandstalige Show! speelt muziek in de genres Nederpop & Rock. ZING JE MOERSTAAL: de leukste Nederlandstalige Show! heeft sinds de inschrijving op 17/07/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van ZING JE MOERSTAAL: de leukste Nederlandstalige Show! klinkt als: Guus Meeuwis, The Scene, Nielson, André Hazes, Doe Maar. Het repertoire van ZING JE MOERSTAAL: de leukste Nederlandstalige Show! bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: ZING JE MOERSTAAL: de leukste Nederlandstalige Show! krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

ZING JE MOERSTAAL: de leukste Nederlandstalige Show! hanteert een richtprijs van €3000 - €4500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.