DJ missQQless, Open Format DJ/Allround

  (3)
  • DJ   /   Maastricht
  • #Allround #Latin #Dance
  • Klinkt als Sunnery James, Dopebwoy, Snollebollekes, Quintino, Allround, Open Format, Beyonce, Ronnie Flex, Abba, Darude, Robin S., Gloria Estefan, Los Lobos, Nirvana, Boney M., Michael Jackson, Mark with a K., Lawineboys, Feest team, Hazes,
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ missQQless, Open Format DJ/Allround

Check beschikbaarheid
DJ missQQless, Open Format DJ/Allround, Allround, Latin, Dance dj

MissQQless is een van de weinige vrouwelijke Open Format Dj's in Nederland. Ze draait de nieuwste hits en de beste oldies naadloos aan elkaar. Als resident DJ kun je haar regelmatig vinden bij o.a. Grand Café de Twee Heeren, Café Défilé en de Fessa (voorheen Feestfabriek) in Maastricht. Ze draait met een hoog feestgehalte, maar is ook te boeken voor club/house party's en Latin feesten. MissQQless komt het beste tot haar recht op feesten waar het tempo wat hoger ligt. Ideaal voor horecalocaties, festivals en de grotere party's waar ze door haar muziekkeuze een boost geeft aan de omzet.

GENOMINEERD voor een Party Award 2017!
Manon is genomineerd voor een Party Award 2017. Een hele prestatie om als enige vrouw genomineerd te zijn.

Muziek

Guaya - MissQQless edit

missQQless "on the fly" mix...

Reviews

Door op 03/02/2018

Manon (DJ missQQless) is al geruime tijd een van onze vaste dj's in onze uitgaanslocatie in hartje centrum Maastricht. Manon heeft zich in het Maastrichtse uitgaanscircuit ruimschoots bewezen als stabiele en betrouwbare Party Dj. Zij komt haar afspraken altijd nauwgezet na en is in onze DJ poule degene die altijd opstaat om collega's te vervangen en/of oplossingen aan te dragen mochten er problemen zijn met de DJ apparatuur. Wij kunnen dan ook niet anders dan DJ missQQless van harte aan te bevelen voor uw feest of evenement. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben over haar neemt u dan gerust contact met mij op voor een referentie.

Door op 29/01/2018

Geweldige dj altijd op tijd aanwezig spontaan in de omgang met de gasten een genot om mee te werken veel variatie in haar muziekstijlen kortom top dj.

Door op 28/01/2018

Contact was perfect via telefoon ruim op tijd aanwezig goede variantie van muziek speelt echt in op de gasten een aanwinst voor ieder feest

Optredens van DJ missQQless, Open Format DJ/Allround

Meer optredens

Contact

DJ missQQless, Open Format DJ/Allround, Allround, Latin, Dance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Manon / Soundbookers.nl

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ missQQless, Open Format DJ/Allround

DJ missQQless, Open Format DJ/Allround is een DJ uit Maastricht. DJ missQQless, Open Format DJ/Allround draait muziek in de stijlen Allround, Latin & Dance. DJ missQQless, Open Format DJ/Allround heeft sinds de inschrijving op 24/01/2018 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ missQQless, Open Format DJ/Allround klinkt als: Sunnery James, Dopebwoy, Snollebollekes, Quintino, Allround, Open Format, Beyonce, Ronnie Flex, Abba, Darude, Robin S., Gloria Estefan, Los Lobos, Nirvana, Boney M., Michael Jackson, Mark with a K., Lawineboys, Feest team, Hazes, . Het repertoire van DJ missQQless, Open Format DJ/Allround bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJ missQQless, Open Format DJ/Allround krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

DJ missQQless, Open Format DJ/Allround hanteert een richtprijs van €250 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.