Deaf Old People

  • Band   /   Breda
  • #Metal #Punk
  • Klinkt als niks anders

Indicatie €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Deaf Old People

Check beschikbaarheid
Deaf Old People, Metal, Punk band

De Deaf Old People (D.O.P.) uit Breda waren tieners en twintigers in de 70s/80s/90s en zijn volop in aanraking gekomen met de metal-, punk- en hardcorescene. Bekende metalbands als Metallica, Slayer, Motörhead en Sepultura en misschien voor velen wat onbekendere, maar wel retegoeie en knalharde bands als Bad Religion, G.B.H., S.O.D., GangGreen en Anti Nowhere League zijn dan ook de grote bron van inspiratie voor deze D.O.P. Een dosis stevige Thrash Punk, dat is wat je kunt verwachten tijdens een Deaf Old gig. Na een reeks optredens als coverband met als hoogtepunt de deelname aan de kwartfinale van de Clash of the Coverbands in Breda’s muziektempel Mezz is de band begonnen ook eigen nummers te schrijven. De thrash en punk invloeden zijn hierin duidelijk hoorbaar. De strakke ritmesectie, scheurende en gierende gitaren en agressieve rauwe zang zorgen voor een heel eigen Deaf Old geluid.

Muziek

Die Queenie Die

D.R.A. (desperately seeking...

All the Idiots

Reviews

Boek Deaf Old People en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Deaf Old People, Metal, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Deaf Old People

Deaf Old People is een band uit Breda. Deaf Old People speelt muziek in de genres Metal & Punk. Deaf Old People heeft sinds de inschrijving op 04/05/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Deaf Old People klinkt als: niks anders. Het repertoire van Deaf Old People bestaat uit covers en eigen werk.

Deaf Old People hanteert een richtprijs van €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.