De Amsterdamse Gasten

Indicatie €250 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar De Amsterdamse Gasten

Check beschikbaarheid
De Amsterdamse Gasten, Levenslied, Schlager, Rock 'n Roll ensemble

Erik de Ruijter en Nico Dinkgreve zijn twee topzanger, die elkaar perfect aanvoelen en prachtig tweestemmig kunnen knallen.
Ze werken live, met gitaar begeleiding, vaak aangevuld met de accordeon van accordeoniste Jina Sumedi.
Geen bandartiest dus, maar twee of drie rasmuzikanten met een oergezellige show met bekende liedjes, eigen liedjes en spontane improvisaties. Eigenlijk overal te plaatsen

Nico Dinkgreve is te horen op de door hem georganiseerde en met goud bekroonde CD Carre sterren zingen voor Kika, waar hij samen zingt met o.a. Simone Kleinsma, Pia Douwe, Peter Beense, Paul de Leeuw, Andre van Duin, Koos Alberts, Youp van het Hek, Ruth Jaccot , Danny de Munck, Anne van Veen en de Virtuoze Matrozen. Hij heeft een gouden stem.
Erik de Ruijter, komt uit de hoek van de alternatieve Rockmusic, o.a. Caught in the Act, Basement Band etc., singer-songwriter, zanger , gitarist, pianist. Een wonderlijke, maar prachtige combinatie. De stemmen passen perfect.

Jina Sumedi is een muzikaal wonder, piano en accordeon zijn haar ding, naast componeren en arrangeren. Zij schreef o.a. de IJmuider symfonie en veel filmmuziek. Zij was regelmatig op TV te zien bij de begeleiding van bekende artiesten.

Muziek

perompompom

De Amsterdamse grachten 1

Amsterdamse grachten 2

Reviews

Boek De Amsterdamse Gasten en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

De Amsterdamse Gasten, Levenslied, Schlager, Rock 'n Roll ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Erik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Amsterdamse Gasten

De Amsterdamse Gasten is een ensemble uit Amsterdam. De Amsterdamse Gasten speelt muziek in de stijlen Levenslied, Schlager & Rock 'n Roll. De Amsterdamse Gasten heeft sinds de inschrijving op 28/07/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Amsterdamse Gasten klinkt als: Hazes, Beatles, Elvis, Sonneveld, etc. Het repertoire van De Amsterdamse Gasten bestaat uit covers en eigen werk.

De Amsterdamse Gasten hanteert een richtprijs van €250 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.