Crazy Mama & The Bootz XL

  • Band   /   Den Haag
  • #Rock #Pop #Coverband
  • Klinkt als Tina Turner/Anouk/Etta James

Indicatie €500 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Crazy Mama & The Bootz XL

Check beschikbaarheid
Crazy Mama & The Bootz XL, Rock, Pop, Coverband band

Crazy Mama & The Bootz - zonder de toevoeging XL - zijn alom bekend als het sympathieke en ijzersterke akoestische duo in de Haagse muziekscene.

Als je daar een dijk van een drummer en een weergaloze bassist bij zet : dan dekt de toevoeging XL volledig de lading.

14 september gaat de band - volledig versterkt - met alle toeters en bellen erop en eraan het nieuwe seizoen inluiden van de Westlandse Muziektempel #Nederland #Drie.

Deze fantastische Pop, Soul en Rock Coverband neemt je mee naar de jaren ‘90 met covers van Oasis, laten je genieten van de jaren zero’s met Amy Winehouse en door het weergaloze brede repertoire kunnen Chain of Fools van Aretha Franklin, Faith van George Michael, These boots are made for walking van Nancy Sinatra, Brass in Pocket van de The Pretenders, Love me Like a Man van Bonnie Raitt, Suspicious Minds van Elvis Presley ook zomaar van het podium het publiek in knallen.

Het is gewoon te veel om op te noemen. Want zangeres Bianca zet met haar krachtige zwoele stemgeluid ook nog eens een geweldige Tina Turner neer.

Muziek

Whats Upp

Brass inn Pocket

Nutbush City Limits

Reviews

Boek Crazy Mama & The Bootz XL en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Crazy Mama & The Bootz XL, Rock, Pop, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bianca

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Crazy Mama & The Bootz XL

Crazy Mama & The Bootz XL is een band uit Den Haag. Crazy Mama & The Bootz XL speelt muziek in de genres Rock, Pop & Soul. Crazy Mama & The Bootz XL heeft sinds de inschrijving op 23/09/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Crazy Mama & The Bootz XL klinkt als: Tina Turner/Anouk/Etta James. Het repertoire van Crazy Mama & The Bootz XL bestaat uit alleen covers.

Crazy Mama & The Bootz XL hanteert een richtprijs van €500 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.