BrandNew Pop/Rockcoverband

  • Band   /   Wanssum
  • #Rock #Pop #Coverband
  • Klinkt als ACDC, Anouk, Muse, Handsome Poets, Living Colour, U2

Indicatie €1000 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar BrandNew Pop/Rockcoverband

Check beschikbaarheid
BrandNew Pop/Rockcoverband, Rock, Pop, Coverband band

Pop/Rockcoverband BrandNew, kent zijn bestaan sinds 2016. Vanaf dat moment word meteen het doel van deze band duidelijk. Plezier en feest staan voorop. De tent moet op de kop! Dat blijkt ook uit het gekozen repertoire. Veelzijdig en verassend! Van knallende rocknummers, tot 90’s in een apart jasje, deze band deinst nergens voor terug. Bij BrandNew is niks te gek, Kermissen, Kroegen, Pleinfeesten en Bikerparty’s het is allemaal al voorgekomen en telkens ging de tent plat.   

Een 3 uur durende show, met onder andere confetti, co2 effecten, en een podium presentatie waar je U tegen zegt, zullen er voor zorgen dat een avond BrandNew nog lang bij iedereen in het geheugen zal blijven hangen. Er is vanalles mogelijk.

Reviews

Boek BrandNew Pop/Rockcoverband en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

BrandNew Pop/Rockcoverband, Rock, Pop, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Guus

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over BrandNew Pop/Rockcoverband

BrandNew Pop/Rockcoverband is een band uit Wanssum. BrandNew Pop/Rockcoverband speelt muziek in de genres Rock, Pop & Coverband. BrandNew Pop/Rockcoverband heeft sinds de inschrijving op 08/05/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van BrandNew Pop/Rockcoverband klinkt als: ACDC, Anouk, Muse, Handsome Poets, Living Colour, U2. Het repertoire van BrandNew Pop/Rockcoverband bestaat uit alleen covers.

BrandNew Pop/Rockcoverband hanteert een richtprijs van €1000 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.