Top of the Pops Allround Coverband

  (2)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Coverband #Pop #Rock
  • Klinkt als Wild Cherry, Amy Winehouse, Rolling Stones, Robbie Williams, Stevie Wonder, Creedence Clearwater Revival CCR, Ben Howard, Jack Johnson, Oasis
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Top of the Pops Allround Coverband

Check beschikbaarheid
Top of the Pops Allround Coverband, Coverband, Pop, Rock band

Allround coverband Top of the Pops is er voor feestelijke, ontroerende geluks- momenten vieren met live muziek die aansluit bij jong en oud is de passie van de band. Het repertoire bestaat uit wereldhits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en van nu. Wat kun je verwachten; Play that funky music white boy! van Wild Cherry, Brown Sugar van the Rolling Stones, In your arms van Chef's Special, Pappa was a rolling stone, Very Superstition van Stevie Wonder, Hard to handle van de Black Crowes, Cajun Moon van JJ Cale, ga zo maar door.... Allround coverband Top of the Pop!

Deze band is ook te boeken in kleinere bezetting ideaal geschikt voor restaurants, intieme aangelegenheden of kleine (geen) podium.

We hebben bedrijfsfeesten gedaan, bruiloft en faculteitfeestjes maar ook dinner shows. Er is op maat veel mogelijk.

Wat wij belangrijk vinden is fijne, herkenbare, ,muziekspelen waarbij we oog hebben voor de sfeer. We passen ons aan maar versterken ook.

Muziek

Top of the Pop - Compilatie 1

Top of the Pop - Compilatie 2

Top of the Pop - Compilatie 3

Reviews

Door op 04/11/2019

Het contact met de artiest verliep soepel en prima geschikte muziek voor tijdens een diner in een restaurant. Het volgende optreden staat alweer gepland!

Door op 10/06/2019

Voorafgaand waren de afspraken helder; de band heeft zich heel verantwoordelijk getoond om ervoor te zorgen dat wij als opdrachtgever ook goede keuzes konden maken. De afstemming met de locatie verliep ook geheel volgens wens. Het optreden was dan ook in één woord "feestmakend"! Van begin tot het eind, was er goede aansluiting met het publiek, de muziekkeuze was passend en de sfeer die de band uitstraalde doordat je het onderling plezier zag, was super. Heel aanstekelijk. We hebben heel veel complimenten gekregen over het feest waarin vaak de band genoemd werd.

Contact

Top of the Pops Allround Coverband, Coverband, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sebastiaan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Top of the Pops Allround Coverband

Top of the Pops Allround Coverband is een band uit Amsterdam. Top of the Pops Allround Coverband speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Rock. Top of the Pops Allround Coverband heeft sinds de inschrijving op 30/05/2019 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Top of the Pops Allround Coverband klinkt als: Wild Cherry, Amy Winehouse, Rolling Stones, Robbie Williams, Stevie Wonder, Creedence Clearwater Revival CCR, Ben Howard, Jack Johnson, Oasis. Het repertoire van Top of the Pops Allround Coverband bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Top of the Pops Allround Coverband krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Top of the Pops Allround Coverband hanteert een richtprijs van €250 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.