Lichtshow Pro

Bij een lichtshow op maat is alles mogelijk. Afhankelijk van de feestlocatie geven wij op maat advies.

Prijs: op maat

Lichtshow

De lichtshow bestaat uit meerdere racks met 4 lichteffecten erop; draailichten en (staaf-)LED lampen. De lichtshow wordt geleverd met alle benodigde bekabeling. De lichtinstallatie bevat een controller met een aantal presets die de verschillende lichteffecten aanstuurt. Afhankelijk van de gekozen installatie kan een licht-technicus geboden zijn.

De lichtshow is de perfecte visuele opmaak van uw feest, en is dus een goede aanvulling bij de geluidsinstallaties die u via Gigstarter kunt huren. Een VJ die videoprojecties aanstuurt op één of meerdere muren valt ook binnen de mogelijkheden.

Bezorging en installatie? Het kan voor een vast bedrag van 75 euro incl. btw!
Interesse? Vermeld het bij je aanvraag.

Aanvraag formulier

Wanneer:

Betaling dient vooraf per bank, contant bij ophalen of na bezorging van jouw apparatuur betaald te worden. Vermeld bij betaling per bank graag je factuurnummer voor een juiste afwikkeling.

Borg:

Omdat wij onze producten op goed vertrouwen verhuren, vragen wij geen borg voor de gehuurde apparatuur. Mochten wij in de toekomst negatieve ervaringen oplopen, dan zullen wij genoodzaakt zijn om borg te gaan incasseren. Zolang iedereen dus netjes met de licht en geluids apparatuur omgaat kan iedereen dus van deze goede voorwaarden genieten. Wij verwachten dat de gehuurde apparatuur met respect en zorgvuldigheid behandeld zullen worden, en dat de apparatuur en bijbehorende bekabeling in goede staat worden geretourneerd. Eventuele beschadigingen en schoonmaakkosten worden in rekening gebracht bij de huurder.

Bank:

ABN AMRO
t.n.v. Gigstarter BV
IBAN: NL85ABNA0622901214
BIC: ABNANL2A

Vragen:

Stuur een email naar info@gigstarter.nl of bel met 020-7470056

Op- en afbouw:

Gigstarter verzorgt graag de op- en afbouw van de gehuurde apparatuur. Dit scheelt je veel tijd en zo weet je zeker dat de apparatuur professioneel en correct geïnstalleerd is en op tijd opgeleverd wordt. De kosten voor op- en afbouw zijn afhankelijk van de gehuurde apparatuur.

Kosten:

De genoemde huurprijs is de prijs inclusief btw, maar exclusief bezorging. De kosten van bezorging zijn afhankelijk van de gereden afstand; de gehuurde apparatuur en eventuele parkeerkosten. Geef in de aanvraag aan dat je de apparatuur wilt laten bezorgen, dan sturen wij je een vrijblijvende offerte.

Bezorgtijden:

Bezorgtijden worden vooraf telefonisch of per e-mail afgesproken met de klant. Wij streven er naar de apparatuur exact op de afgesproken tijd te bezorgen.

Bediening:

Wij verzorgen ook de bediening van de gehuurde licht en geluidsinstallaties.

Afhaallocatie:

Gigstarter heeft verhuurpartners verspreid door heel het land. Bij al onze lokale partners kan de gehuurde apparatuur worden afgehaald. Indien je via Gigstarter huurt zullen wij je koppelen aan een verhuurder bij jou in de buurt, en het afhaaladres is dus afhankelijk van jouw locatie.

Afhalen/retourneren:

Wij spreken van te voren met u af wanneer de apparatuur afgehaald en geretourneerd dient te worden. Voor aanpassingen of vragen over afhaal/retour afspraken kunt u telefonisch contact opnemen met 020-7470056. Door strakke planningen dienen veranderingen met betrekking tot de afhaal/retour afspraken ruim van te voren gemeld te worden. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen, bijvoorbeeld bij overmacht.