Geluidsinstallatie groot

De geluidsinstallatie groot is geschikt voor feesten tot ongeveer 300 man.

Prijs: € 199,00 (incl. btw)

Geluidsinstallatie groot huren

Geluidsinstallatie groot kunt u het beste huren voor al uw evenementen en gelegenheden tot ong. 300 personen. De grootte van de ruimte, het aantal personen en het gewenste volume spelen een grote rol bij het maken van de beste keuze. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van deze keuze. Geluidsinstallatie groot is een compleet systeem en te gebruiken voor talloze doeleinden.

Geluidsinstallatie groot is vrij eenvoudig te installeren. De installatie komt met twee speakers van 400 watt. Ook worden er twee microfoons geleverd en een 6 sporen mixer. Met de bijgeleverde kabels kunt u gemakkelijk uw telefoon, laptop, iPod of iPad aansluiten. De set bevat bovendien twee actieve subwoofers en twee monitor speakers voor de muzikanten.

Professionele geluidsinstallatie

De speakers en subwoofer zijn van hoogwaardige kwaliteit en dit hoort u meteen aan het zuivere geluid deze speakers produceren.

Geluidsinstallatie groot bestaat uit:

  • 2 x actieve speakers (2x400 watt, geen versterkers nodig)
  • 1 x actieve subwoofer (700 watt)
  • 1 x actieve monitor speakers (150 watt)
  • 2 x bedrade microfoons met standaard en 5 tot 10 meter kabel
  • 1 x 6 sporen mixer
  • Speaker statieven en bijbehorende bekabeling

NB: de set is niet regenbestendig. We raden een professionele geluidstechnicus aan voor het installeren en goed afmixen van deze set inden er een band mee op gaat treden. Indien u een geluidstechnicus wilt kunt u dat aangeven. De Geluidsset Groot is wat volume betreft toereikend voor privé- of bedrijfsfeesten waar 300 man aanwezig is en waar de helft, +/- 150 man, het geluid op dansniveau wilt horen. Voor de rest is het volume op niveau zodat er met lichte stemverheffing gepraat kan worden.

Bezorging en installatie? Het kan voor een vast bedrag van 75 euro incl. btw!
Interesse? Vermeld het bij je aanvraag.

Aanvraag formulier

Wanneer:

Betaling dient vooraf per bank, contant bij ophalen of na bezorging van jouw apparatuur betaald te worden. Vermeld bij betaling per bank graag je factuurnummer voor een juiste afwikkeling.

Borg:

Omdat wij onze producten op goed vertrouwen verhuren, vragen wij geen borg voor de gehuurde apparatuur. Mochten wij in de toekomst negatieve ervaringen oplopen, dan zullen wij genoodzaakt zijn om borg te gaan incasseren. Zolang iedereen dus netjes met de licht en geluids apparatuur omgaat kan iedereen dus van deze goede voorwaarden genieten. Wij verwachten dat de gehuurde apparatuur met respect en zorgvuldigheid behandeld zullen worden, en dat de apparatuur en bijbehorende bekabeling in goede staat worden geretourneerd. Eventuele beschadigingen en schoonmaakkosten worden in rekening gebracht bij de huurder.

Bank:

ABN AMRO
t.n.v. Gigstarter BV
IBAN: NL85ABNA0622901214
BIC: ABNANL2A

Vragen:

Stuur een email naar info@gigstarter.nl of bel met 020-7470056

Op- en afbouw:

Gigstarter verzorgt graag de op- en afbouw van de gehuurde apparatuur. Dit scheelt je veel tijd en zo weet je zeker dat de apparatuur professioneel en correct geïnstalleerd is en op tijd opgeleverd wordt. De kosten voor op- en afbouw zijn afhankelijk van de gehuurde apparatuur.

Kosten:

De genoemde huurprijs is de prijs inclusief btw, maar exclusief bezorging. De kosten van bezorging zijn afhankelijk van de gereden afstand; de gehuurde apparatuur en eventuele parkeerkosten. Geef in de aanvraag aan dat je de apparatuur wilt laten bezorgen, dan sturen wij je een vrijblijvende offerte.

Bezorgtijden:

Bezorgtijden worden vooraf telefonisch of per e-mail afgesproken met de klant. Wij streven er naar de apparatuur exact op de afgesproken tijd te bezorgen.

Bediening:

Wij verzorgen ook de bediening van de gehuurde licht en geluidsinstallaties.

Afhaallocatie:

Gigstarter heeft verhuurpartners verspreid door heel het land. Bij al onze lokale partners kan de gehuurde apparatuur worden afgehaald. Indien je via Gigstarter huurt zullen wij je koppelen aan een verhuurder bij jou in de buurt, en het afhaaladres is dus afhankelijk van jouw locatie.

Afhalen/retourneren:

Wij spreken van te voren met u af wanneer de apparatuur afgehaald en geretourneerd dient te worden. Voor aanpassingen of vragen over afhaal/retour afspraken kunt u telefonisch contact opnemen met 020-7470056. Door strakke planningen dienen veranderingen met betrekking tot de afhaal/retour afspraken ruim van te voren gemeld te worden. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen, bijvoorbeeld bij overmacht.