Wicked Band

  • Band   /   Breda
  • #Soul #Funk #Pop
  • Klinkt als Earth Wind & Fire, Jamiroquai, Stevie Wonder, Jason Mraz, Michael Jackson, Incognito, Waylon, Tower of Power, Chic, Feestband, Coverband

Indicatie €350 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Wicked Band

Check beschikbaarheid
Wicked Band, Soul, Funk, Pop band

Zoek je een spetterende 10 persoons pop/soul/funk band die naast de oude classics ook modern werk speelt van bijvoorbeeld Jason Mraz en Bruno Mars? Met 2 wonderschone zangeressen? Waar de 4 koppige blazerssectie geen losse optie is maar een essentieel onderdeel van de band met vette arrangementen? Een band die grooved als een malle en Tower of Power en Earth Wind en Fire niet schuwt? Dan moet je bij Wicked zijn! Wij kunnen een complete avond jouw café, feest, tent of zaal helemaal op zijn kop zetten.

Muziek

September

Streetlife

Tribute (Right On)

Reviews

Wicked Band heeft nog geen reviews.

Contact

Wicked Band, Soul, Funk, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Patrick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Wicked Band

Wicked Band is een band uit Breda. Wicked Band speelt muziek in de genres Soul, Funk & Pop. Wicked Band heeft sinds de inschrijving op 04/04/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Wicked Band klinkt als: Earth Wind & Fire, Jamiroquai, Stevie Wonder, Jason Mraz, Michael Jackson, Incognito, Waylon, Tower of Power, Chic, Feestband, Coverband. Het repertoire van Wicked Band bestaat uit alleen covers.

Wicked Band hanteert een richtprijs van €350 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.