Morrès

Indicatie €375

Stuur een persoonlijk bericht naar Morrès

Check beschikbaarheid
Morrès, Indie Rock, Pop, Funk band

Morrès is een Arnhems-Nijmeegs rocktrio, bestaande uit de musici Thomas Calis, Johan 'basso' Volman en Anco Koens. De band is opgericht in 2013 - toen nog een kwartet - en acteert sinds 2016 in de huidige samenstelling.
Het recept: een stevige en stuwende ritmesectie, gecompleteerd met krachtige vocalen en melodieuze gitaarlijnen, zorgen voor melodische powerpop met veel energie en dynamiek, van stevige rocksongs tot breekbare ballads - met hier en daar wat jazzy invloeden. Muziek waar ruimte in zit, een mix van The Police meets Muse: energie, dynamiek, emotie.
Hoogtepunten sinds de oprichting zijn bijvoorbeeld een live optreden op de landelijke radio bij Veronica's Countdown Café, het release van het album Still in 2015, waarbij de band ondermeer samenwerkte met Dolf Jansen, die de woorden van de titeltrack voor zijn rekening nam.

In 2016 werd Morrès met de toetreding van drummer Thomas definitief het rocktrio dat ze nu zijn. Er werd nieuwe muziek geschreven voor de opvolger van de eerste EP, wat heeft geresulteerd in de 5 tracks tellende EP A Good Day, die werd opgenomen in de Arnhemse Sound Vision Studio en geproduceerd door George Konings.
A Good Day is een EP geworden met 4 stevige tracks en een ballad. De muziek heeft over het algemeen een vrolijke, energieke fibe, in contrast met de teksten die gaan over onderwerpen als verlies in al z'n vormen en tegelijkertijd een ode aan het leven zelf.
De EP werd op 15 september 2017 gepresenteerd in LuxorLive. Tegelijkertijd met de wereldwijde release van de plaat "A Good Day" is de single "Once" gelanceerd, compleet met clip, en is inmiddels overal te zien, te streamen en te downloaden.

Morrès is inmiddels weer bezig met het schrijven van nieuw materiaal. Andere projecten die op stapel staan is het organiseren van een minitour in Duitsland en natuurlijk zo veel mogelijk op te treden in Nederland.

Muziek

Morrès - Once

Morrès - Blue sky

Morrès - Mercy

Foto's

Reviews

Morrès heeft nog geen reviews.

Contact

Morrès, Indie Rock, Pop, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Anco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Morrès

Morrès is een band uit Arnhem. Morrès speelt muziek in de genres Indie Rock, Pop & Funk. Morrès heeft sinds de inschrijving op 22/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Morrès klinkt als: The Police, Muse, U2. Het repertoire van Morrès bestaat uit alleen eigen werk.

Morrès hanteert een richtprijs van €375 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.