Mama Maffia

  • Band   /   Veendam
  • #Rock 'n Roll #Rock #Nederpop
  • Klinkt als Boerenrock, Mooi Wark, Jovink en de Voederbietels, Normaal, Bökers

Indicatie €650 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Mama Maffia

Check beschikbaarheid
Mama Maffia, Rock 'n Roll, Rock, Nederpop band

Mama Maffia komt vanuit de muzikale onderwereld in Veendam en deze vier muzikale maffiosi schieten met scherp. Menens is het! Onder het strenge oog van Mama, willen deze heerschappen maar één ding en dat is feest! Malle teksten en meebrulkoren om samen met het maffiose publiek tot een kookpunt te komen. Crimineel goed, zeg maar….. Mama Maffia.

Voor iedereen die van een super goed feest houdt, moet Mama Maffia live zien. Samen met je vrienden meezingen op Nederlands-en Engelstalige hits met een heule dikke vette jus van rock ’n roll er overheen. Vooral hun eigen nummers met teksten in het Gronings dialect hebben alle ingrediënten voor een gigantisch, met humor doorspekte show. Mama Maffia is een dampende stampende, knettergekke Rock and Roll band uut Veendam. Dus wie zegg’n…

Tot Mama Maffia!!!

Muziek

Van links noar rechts

Betoverd (live)

Spaigeltje spaigeltje (live)

Reviews

Mama Maffia heeft nog geen reviews.

Contact

Mama Maffia, Rock 'n Roll, Rock, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - HW

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mama Maffia

Mama Maffia is een band uit Veendam. Mama Maffia speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Rock & Nederpop. Mama Maffia heeft sinds de inschrijving op 16/08/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mama Maffia klinkt als: Boerenrock, Mooi Wark, Jovink en de Voederbietels, Normaal, Bökers. Het repertoire van Mama Maffia bestaat uit covers en eigen werk.

Mama Maffia hanteert een richtprijs van €650 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.